- 24 Haziran 2015
- 39.996
- 154.895
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eloş bile engellemiştiYazık valla![]()
İsteyen baş üstüne, istemeyene yol orada elticimAman elticim kimler geldi geçti![]()
![]()
![]()
Aynen canım hayat felsefem:)İsteyen baş üstüne, istemeyene yol orada elticim![]()
Vay eloş vayEloş bile engellemişti![]()
Ahahaha unutmamış daBende dün anlamını düşündüm heralde raks etmekten geliyordum dedimsaclarini savurman aklıma geldi
![]()
Aşkom hoş geldin nasılsınAretim![]()
Turkce konusun ben turkce biloyom ama hosgeldini anladimWelcome kukriiişko![]()
Haberim yokO sonra yine bir aksiyon yarattı gitti canım:)Ben kendisi ile konuşmayı kestim oda üyelik iptali yaptı:)
1 yıldan fazla gelmedi sonra geri döndüVay eloş vay![]()
Yaaa bikerecik arada deyıverdık fülüzümmmTurkce konusun ben turkce biloyom ama hosgeldini anladim![]()
İyiyim canım benimm sen nasılsınn ne var ne yokHoşbuldum canımNasılsın
![]()
Hoşbuldum aşkom çok şükür iyiyim canımAşkom hoş geldin nasılsın![]()
İyiyim bende kuzum işler bitti uzandım öyle bakınıyorum boş boş bir buraya bir diziyeİyiyim canım benimm sen nasılsınn ne var ne yok![]()
Oda bir ayıp etti.Bende benimle resmi olmasını istedim:)Haberim yok
Ben ara ara girdim ama muhabbetleri kaçırdığım için, kim nerede ya da neden gitti habersizim![]()
Bilmez miyim1 yıldan fazla gelmedi sonra geri döndü![]()
Aynen bende öyle ciceğimm uzanıyorum bı taraftan siz bi taraftan kırmıZı oda sen ne izliyosunİyiyim bende kuzum işler bitti uzandım öyle bakınıyorum boş boş bir buraya bir diziye![]()