Yeni miBizdede 8kisi kavimlere göc yaptilar gerisi saglam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni miBizdede 8kisi kavimlere göc yaptilar gerisi saglam![]()
Çoğu burada canım:)O arkadaşlardan çogu yok zaten. Bi hippo ve Elalis var. HAbibte de varmış onu da yeni öğrendim![]()
Elalis beni her yerden engellemişti o ara, ne olduğumu anlamamıştımO arkadaşlardan çogu yok zaten. Bi hippo ve Elalis var. HAbibte de varmış onu da yeni öğrendim![]()
Çok Sagol şekerimBen yapiyosam sende yaparsin![]()
Hoş geldin canım. İyiyim sen nasılsınBen geldiiiim nasılsınızz güzeel pınar bayanlarııı![]()
Kim neden ne zaman nekiBirde burdan insanları çektiği için çok olaylar dönmüştü
Nevoşum, garibim delirmişti![]()
Bi ara dedimya sıkıntı var diye seninde biara biseyler olmustu s... baslayan birisi aldi gitti yandaslariniYeni mi![]()
Beni de her yerden engellemiştiElalis beni her yerden engellemişti o ara, ne olduğumu anlamamıştım![]()
Hosbuldum fülüzğm nasılsınnHosgeldin canim![]()
İsim değitirmiş olabilirler :)Çoğu burada canım:)
Sana niye trip atıyor kiElalis beni her yerden engellemişti o ara, ne olduğumu anlamamıştım![]()
S.... miBi ara dedimya sıkıntı var diye seninde biara biseyler olmustu s... baslayan birisi aldi gitti yandaslarini![]()
Iyiyim canim sen nasilsinHosbuldum fülüzğm nasılsınn![]()
Benim kendilerini destekleme mi istemişlerdi:)Birde burdan insanları çektiği için çok olaylar dönmüştü
Nevoşum, garibim delirmişti![]()
Yok kiz baş harfi sS.... mi![]()
Hoş geldin canım iyidir sen nasılsınBen geldiiiim nasılsınızz güzeel pınar bayanlarııı![]()
Senin de başını yakacaklar görüyor musunBenim kendilerini destekleme mi istemişlerdi:)
Bende iyiyim dadlumm sohbete geldim rahat rahat oturuyorumIyiyim canim sen nasilsin![]()
Düşman ilan edilmiştik resmenBeni de her yerden engellemiştiSadece o mu
![]()
OzamanSenin de başını yakacaklar görüyor musun![]()
Aynen canım ama ben yanaşmadım:)Senin de başını yakacaklar görüyor musun![]()
Sağol nevoşumm iyiyim bendeeHoş geldin canım iyidir sen nasılsın![]()