- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim kimdir bazıları çorba oldu ama nasıl baglayacaklar diye merak ediyorumİlk bölümünü biraz seyretmiştim sonlara doğru kaçırdım gerçi.
Şükür iyilik sağlık canom, senden nabersinNe haber canım
Bende seyrediyorum onu. Çarşamba dogduğun ev kaderindir cuma günü de son yaz a bakıyorumSalı günüde safiyeyi seyrediyorum
Özcanın dizileri güzel oluyor aslında,birde çok dikkatli izlemek lazım ki kaçırmayasın bazı sahneleri .Kim kimdir bazıları çorba oldu ama nasıl baglayacaklar diye merak ediyorum
Benim 2 dizi sadece safiye ve doktor hanım.Bende seyrediyorum onu. Çarşamba dogduğun ev kaderindir cuma günü de son yaz a bakıyorum
Aynen bazı yerleri başka yerlere baglaniyo dizininÖzcanın dizileri güzel oluyor aslında,birde çok dikkatli izlemek lazım ki kaçırmayasın bazı sahneleri .
Bende iyiyim canım. Eşim pazardan geldi. Onları yerleştirdim. Birazdan yemek yapacam. İşler bitmiyorŞükür iyilik sağlık canom, senden nabersin
Gündüz pek tv bakamıyorumGündüzleride söz dizisinin tekrarını seyrediyorum.
Biraz karıık gidiyor o zaman .Aynen bazı yerleri başka yerlere baglaniyo dizinin
Yaşadığımız sürece hep koşturmaca,bitmiyor canom rabbim sağlık versin uğraşalımBende iyiyim canım. Eşim pazardan geldi. Onları yerleştirdim. Birazdan yemek yapacam. İşler bitmiyor
Bende pek açmamda söz dizisi güzel bide.Gündüz pek tv bakamıyorum
Amin canım. Tabiki öyle. Bugünümüze şükürYaşadığımız sürece hep koşturmaca,bitmiyor canom rabbim sağlık versin uğraşalım
Müge anlı da ki arif verimli başka programa geçiyormuşBende pek açmamda söz dizisi güzel bide.
Aynen aynen, sıkılırsam onuda bırakırımBiraz karıık gidiyor o zaman .
Aaa nedenMüge anlı da ki arif verimli başka programa geçiyormuş
Amin canım. Tabiki öyle. Bugünümüze şükür
Onların arasında sıkıntı olmuş herhalde gazetede öyle yazıyordu,çok beyefendi bir adam üstelik.Müge anlı da ki arif verimli başka programa geçiyormuş