- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi getirmiş diyorsunBence tebrik edip ödül vermeliydi
Sağ sağlim geldiğine şükretsinBence tebrik edip ödül vermeliydi
Evet tüm Büyükşehir Belediye başkanlarından mesaj geldi:)Bize hala Elazığ ve Antep'ten geliyor:)Ekrem İmamoğlu mesaj atmış kandil kutluyor seviyom ben bu ekoyu
Kandil simidi yollasınlar, mesaj da neymişEvet tüm Büyükşehir Belediye başkanlarından mesaj geldi:)Bize hala Elazığ ve Antep'ten geliyor:)
Sipariş vermiştin tekerlekleri bide kargo ücretsiz aramıştın demi dur ifşa edeyim hemenDeğil mi
Pazartesiden beri Sapanca şubede bulaşık makinemin tekerleri
Makineyi çalıştıramadım
Biz hep gidip kendimiz alıyoruz hiç eve gelmediİyi getirmiş diyorsun
Ne güzel olurdu ya:)Kandil simidi yollasınlar, mesaj da neymiş
Evet, beleş kargoSipariş vermiştin tekerlekleri bide kargo ücretsiz aramıştın demi dur ifşa edeyim hemen
Başkası olsaydı silerdim hemen bu dursun ekomdan geldiEvet tüm Büyükşehir Belediye başkanlarından mesaj geldi:)Bize hala Elazığ ve Antep'ten geliyor:)
Bir dahakine artık söyleriz hemenKandil simidi yollasınlar, mesaj da neymiş
Bizim burada sıkıntı olmuyor canım. Kar çok yoğun, normal hemen dağıtılmamasıBiz hep gidip kendimiz alıyoruz hiç eve gelmedi
Bir defa Antep'ten çocuklar bana mektup yazmışlardı.Toplu paket yapmış öğretmenleri ,o kapıya geldi adamı cidden tebrik ettim
Beleşçi seni iyi olmuş böyleEvet, beleş kargo
Benimde yerim ters canım:)Bizim burada sıkıntı olmuyor canım. Kar çok yoğun, normal hemen dağıtılmaması
Hayirli aksamlar ablaBen kaçtım iyi akşamlar hanımlar görüşürüz
Hayırlı akşamlarBen kaçtım iyi akşamlar hanımlar görüşürüz