Gözlük takmıyor olabilirlertamam da onların benimle ortak kullandığı, hayatı kolaylaştırıcı, güzel görmeye yarayan bir araç var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözlük takmıyor olabilirlertamam da onların benimle ortak kullandığı, hayatı kolaylaştırıcı, güzel görmeye yarayan bir araç var mı?
Çakalİpucu veriyor
Aoma fasulyeleri at dışarı hemen görmeyelimAbla sizi öne alacağım şimdilik rastgele sıralıyorum.Fasulyeleri gönderme sıralarına göre sona koyacağım:)
Abla atarsam az kalırsınız o zaman yarışma iyi olmaz mecbur duracaklarAoma fasulyeleri at dışarı hemen görmeyelim
Sunuma güneş gözlüğümü koyayımJenna16 bu kadar ipucuna yani artık
tamamJenna16 bu kadar ipucuna yani artık
Harika olurSunuma güneş gözlüğümü koyayım
Olsun rekabet kızışsın azcukAbla atarsam az kalırsınız o zaman yarışma iyi olmaz mecbur duracaklar
neyse ki normal gözlükle güneş gözlüğü farklıSunuma güneş gözlüğümü koyayım
Hatta gözümde kalsın öyle çekeyimHarika olur
Kalsınlar,ben seviyorum fasulyeleriAbla atarsam az kalırsınız o zaman yarışma iyi olmaz mecbur duracaklar
ben hâlâ telefon bekliyorumHatta gözümde kalsın öyle çekeyim
Kızın gözlüğü varneyse ki normal gözlükle güneş gözlüğü farklı
Daha etkili olur askoHatta gözümde kalsın öyle çekeyim
Bir dahakine kozalak koyacam tabağaSunuma güneş gözlüğümü koyayım
Kalacaklar zaten canım bu hafta yine bomba gibiler:)Ortalık yıkılacak:)Kalsınlar,ben seviyorum fasulyeleri
Telefonum yok:)ben hâlâ telefon bekliyorum
BekliyoruzKalacaklar zaten canım bu hafta yine bomba gibiler:)Ortalık yıkılacak:)