- 24 Eylül 2018
- 98.558
- 295.041
- 698
Sagolasın canım,şu an iyiyim şükürJenna16 mı hasta. Umarım mühim bişey değildir. Çok geçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolasın canım,şu an iyiyim şükürJenna16 mı hasta. Umarım mühim bişey değildir. Çok geçmiş olsun canım
Sagolasin cancagizimGeçmişler olsun Jenna16 cancağzım
Allah iyilik versin canım. Çok şükürSagolasın canım,şu an iyiyim şükür
DiyarbakırmışNe yağmış Urfaya
Sen nerdesin ablaBuradada hava normale döndü dün çok kar yağdı sünra güneş açtı
O tarafa yağıyor canım. Burada kuru soguk çok:)Diyarbakırmış Eki Görüntüle 2785433
Sen nasılsın canım?Allah iyilik versin canım. Çok şükür
Abla hava güneşli ama çok soğuk evden belli petekleri açtım:)Buradada hava normale döndü dün çok kar yağdı sünra güneş açtı
Burada da durdu, hatta eridi biraz. Ama yarın yine bekleniyorBuradada hava normale döndü dün çok kar yağdı sünra güneş açtı
Canım benimKuzum ,cok sağol Sana da hayırlı kandiller❤
Bende iyiyim canım. Oglanı uyuttum şimdi. Yemek yapacagımSen nasılsın canım?
Canım benim
Daha çok merak ediyorum ablaAynen canım bakalım neler neler geldi Farklı fikirler var
Sordum Curlye kota 5 mişPınar değil de geçen sene faırye olmuştu. Öyle katılsan madalyan verilemeyek demek ki
Allah iyilik versin canımKolay gelsinBende iyiyim canım. Oglanı uyuttum şimdi. Yemek yapacagım
Yağmur yağsın kar yağmasın artıkBurada da durdu, hatta eridi biraz. Ama yarın yine bekleniyor