- 8 Haziran 2013
- 57.089
- 151.621
- 898
İyi olmuş madalyaların maşallahı varÇok şükür bahanem oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi olmuş madalyaların maşallahı varÇok şükür bahanem oldu
İnşallah canım benimAynen bizde öyle söyledik.Bugün daha iyiymiş olursa içerim dedi.İnşaallah tekrarlamaz:/
Canım 14 oldu ama daha yapacaklar var.Yine en az 16 oluruz diyorum Bu hafta bir tık daha yukarı çıktı sankiÇok meraktayım abla hafta hafta daha iyi olucak gibi kaç kişi oldu abla
Sağol canımİyi olmuş madalyaların maşallahı var
Aman Allah korusunAllerjik olabilir2 gün önce gece benimde oldu.Dedim eşim yine getirdi galiba
Maşallah bereket versin banada öyle geliyor biran önce cumartesi olsunCanım 14 oldu ama daha yapacaklar var.Yine en az 16 oluruz diyorum Bu hafta bir tık daha yukarı çıktı sanki
Hareket halinde olunca anlaşılmıyor.Bizimde bayağı soğudu hava -10 derece:)Oturunca anladım, ev buz kesmiş
Camları kapatayım hasta olmadan
Allerjimde var oda olur mutlaka ama korkuyoruz:)Aman Allah korusun
Bahar aylarında oluyor öyle. Hava bi sıcak bi soğuk
Pınar değil de geçen sene faırye olmuştu. Öyle katılsan madalyan verilemeyek demek kiSağol canım
Demek 6.yı alsam yer olmayacak
Kar var değil mi?Hareket halinde olunca anlaşılmıyor.Bizimde bayağı soğudu hava -10 derece:)
Ne yağmış UrfayaKar var değil mi?
Urfa’da çok yağmış dün gece
Diyarbakır mıydı acepNe yağmış Urfaya
Son 3 diyelim ablaAz kaldı hızlıca geçiyor
İlçelerine yağmış olabilir canım. Merkez de yağmur bile yağmıyorŞaşırma C A N O , sizin orada da çok yağmış gece
Siverek tarafı Olabiir. Diyarbakır ile sınır yaDiyarbakır mıydı acep
Biri atmış instoşta