- 14 Haziran 2019
- 13.340
- 47.125
- 598
Gecmiş olsun cennaam dün üşütmüşüm bende o yuzden bende hapsuruk krizine giriyorumGece uyuyamadım sekercigim ,öksürük tuttu bütün gece ,hasta da değilim ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmiş olsun cennaam dün üşütmüşüm bende o yuzden bende hapsuruk krizine giriyorumGece uyuyamadım sekercigim ,öksürük tuttu bütün gece ,hasta da değilim ama
Sagol askom Bir şeyim yoktu normalde,gece nefes alamadım, öksür öksür icim ciktiGeçmiş olsun hayırdır
Yaa neden olmus olabilir acabaSagol askom Bir şeyim yoktu normalde,gece nefes alamadım, öksür öksür icim cikti
Sagol canım benim Sana da geçmiş olsun Ay o da fenaGecmiş olsun cennaam dün üşütmüşüm bende o yuzden bende hapsuruk krizine giriyorum
Hic anlamadim Nefes aldırmadı,normalde hiç öyle bir sıkıntım yokYaa neden olmus olabilir acaba
Hayırlı kandiller herkese
Sizede hayırlı kandiller canlarımHayırlı Kandiller
Neden oldu ki öyle acaba.Gece uyuyamadım sekercigim ,öksürük tuttu bütün gece ,hasta da değilim ama
Aman Allah korusun şimdi nasılsınSagol askom Bir şeyim yoktu normalde,gece nefes alamadım, öksür öksür icim cikti
Geçmiş olsun balım benim bal ve ılık su iç inşallah çabucak geçerGece uyuyamadım sekercigim ,öksürük tuttu bütün gece ,hasta da değilim ama
Hic anlamadim ,agri falan yaptı gariptiNeden oldu ki öyle acaba.
Normalde hiç yok ,uyku arasi oyle geldiJenna16 öksürük için bal zencefil limon yapsana oda çok iyi geliyor.
İçinede az bişi karabiber dök .Normalde hiç yok ,uyku arasi oyle geldi
Sagol kuzumSu an iyi ,devam ederse mutlaka içerim.Geçmiş olsun balım benim bal ve ılık su iç inşallah çabucak geçer
Tamam sekercigim ,denerim,insallah devam etmezİçinede az bişi karabiber dök .
İyiyim canım şükür, su an sıkıntı yokAman Allah korusun şimdi nasılsın
Sagolasın cennam aynenSagol canım benim Sana da geçmiş olsun Ay o da fena
Yaa tekrarlamaz inşallah dikkat et cennamHic anlamadim Nefes aldırmadı,normalde hiç öyle bir sıkıntım yok
Sen de sağol canımSagolasın cennam aynen
Evde bulundur zencefil zaten çay kaşığının ucuyla atacaksın.Tamam sekercigim ,denerim,insallah devam etmez