- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.140
- 1.423
- 60
Sanada hayırlı kandiller olsun yasocumHayırlı kandiller herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanada hayırlı kandiller olsun yasocumHayırlı kandiller herkese
Evet 4.haftaya kalır.Cumartesiden sonra yollarsam diğer haftaya mı kalır?
Hoş geldinBugün ateş yok
CanımcımAblacım
Hanım mı oldum şimdiTamam ablaaa gözüne kestirdiğime ikram ediyorum nazlananlarla uğraşamam..yeni gelenleri iyi karşılıyorum bir de Nevreste hanım begenmez öyle deme şöyle deme
Nevoooş cok güldüm yaa aynen dün boyleydim işte allahtan bugun sıcak su torbamla sarılıp yatıyorum evımdeWatch this story by Tansu Dayan on Instagram before it disappears.
2M Followers, 411 Following, 869 Postsinstagram.com
Oriana görünce aklıma sen geldin
Cok detaylı anlatmıs konusmaları falan ya onsan kukrimmBende okuyamam iki kitap canım.Bende bitsin istiyorum ama ağır gidiyoir sanki
Sefan olsun canımNevoooş cok güldüm yaa aynen dün boyleydim işte allahtan bugun sıcak su torbamla sarılıp yatıyorum evımde
Şekercim bugün etiket bana nasip oldu
Öyle oldu sekercigim nasılsın,?Şekercim bugün etiket bana nasip oldu
İyiyim sağol sen nasılsın iyimsinÖyle oldu sekercigim nasılsın,?
İnşallah nevoşumm bu arada hepimizin kandili mübarek olsun ettiğimiz tüm dualarımız kabul olsun inşallahSefan olsun canım
Amin inşaallah canımİnşallah nevoşumm bu arada hepimizin kandili mübarek olsun ettiğimiz tüm dualarımız kabul olsun inşallah
Gece uyuyamadım sekercigim ,öksürük tuttu bütün gece ,hasta da değilim amaİyiyim sağol sen nasılsın iyimsin
Geçmiş olsun hayırdırGece uyuyamadım sekercigim ,öksürük tuttu bütün gece ,hasta da değilim ama