Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    638
  • Anket Kapalı .
Halikoko oldular abla 🤣🤣
Gavrandan sonra halikoko :KK53: :KK53:
Yarın randevum yemin ederim gecmiior günler :bicak:

Ablam :KK68:
Canımcım güzel haberlerini bekliyoruz yarın çok geçmiş olsun :KK200:
Abla Pınar yarışmalarında mesela bu ay 4 yarışma var.
Herkesin 1 hakkı var.Mesela C A N O C A N O 1.de kazandı. 2. yarışmada yine ilk 3 e girdi.Hak 4.ye geçti.
Ayrıca pınarda 1 yıl içinde 2 defa kazanan 3.de hediye alamıyor..Buda son kazandığı yarışmadan sonra 1 yıl sayıyoruz.
Normal yarışmalarda 3 defa kazanma hakkı var.3 defa kazandıktan sonra en az 1 yıl sonra kazanma hakkı oluyor.Kazanırsa hak 2.ye geçer.
Ben 1.5 yıl bekledim:)
Anladım şimdi nevoşum sağol detaylandım :KK60:
Naporsunuz mariler :KK73::KK6:
Fridam :KK60:

Elalis Elalis :KK70:
C2347C72-468A-4DC0-9DFF-0CEE94907D84.jpeg

Kuzum minik geçmiş olsun, dikkat et kendine 😍🙏💜
Sağol sosyalim :KK68:

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir inşallah Ablam ya kendimce biseyler yapmak başarmak istiyorum gluten diyetine başladım inşallah işe yarar ot çöp ne bulsam yapiyorum 🙄 hastalar şifa bulsun inşallah tedavisi olmayan bir hastalikla uğraşmak ne kadar zormuş 😔

İnşallah güzel olacak herşey

Sağol sosyalim :KK68:

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir inşallah Ablam ya kendimce biseyler yapmak başarmak istiyorum gluten diyetine başladım inşallah işe yarar ot çöp ne bulsam yapiyorum 🙄 hastalar şifa bulsun inşallah tedavisi olmayan bir hastalikla uğraşmak ne kadar zormuş 😔

İnşallah güzel olacak herşey
Gluten iyi devam et bence kızımdada ürtiker var uzun zamandır,onu fark etmiş oda artık glutensiz onu yapıyor.
Zordur minnoşum buna şükür yine tedavisi var yine,ya olmayanlar onlar çok daha zor tabi.
Geçecek bu günelrde sende eski sağlığına kavuşacaksın :KK200: :KK74:

Gluten iyi devam et bence kızımdada ürtiker var uzun zamandır,onu fark etmiş oda artık glutensiz onu yapıyor.
Zordur minnoşum buna şükür yine tedavisi var yine,ya olmayanlar onlar çok daha zor tabi.
Geçecek bu günelrde sende eski sağlığına kavuşacaksın :KK200: :KK74:
İnşallah abla bazen ipleri koparip hüngür hüngür ağlıyorum bir zamanlar koştur koştur yapardım işlerimi kıymetini bilemedim o günlerin kaplumbağa hizindayim ama hala kutur kütür heryeeim

Bazen buna da şükür diyorum yuruyemeyenler var göremeyenler var ....şükür bin şükür

İnşallah abla bazen ipleri koparip hüngür hüngür ağlıyorum bir zamanlar koştur koştur yapardım işlerimi kıymetini bilemedim o günlerin kaplumbağa hizindayim ama hala kutur kütür heryeeim

Bazen buna da şükür diyorum yuruyemeyenler var göremeyenler var ....şükür bin şükür
Bu günümüze şükretmemiz lazım,beterin beterin var denir ya aynen o aklımıza gelsin o anda.
Eskiden bende öyleydim hala da öyleyim gerçide hep hareket halinde hızlı yürüyen hızlı iş yapan .
Şu an ağrılar var ileride ne olur bilinmez tabi.

Bu günümüze şükretmemiz lazım,beterin beterin var denir ya aynen o aklımıza gelsin o anda.
Eskiden bende öyleydim hala da öyleyim gerçide hep hareket halinde hızlı yürüyen hızlı iş yapan .
Şu an ağrılar var ileride ne olur bilinmez tabi.
Kendini ihmal etmemek lazım ben çocukların derdine düşüp hiç gitmedim işte sonuç bu :KK43:

Şimdi oğlanın takibi başlayacak yakında doktoru msj attı

Hastanelerde geçecek günler ne yapalım artık bundan sonra böyle anlaşılan 😔

X