- 12 Aralık 2019
- 17.471
- 54.128
Histereskopi oldum ya ondan sonra kesilmediGeçmiş olsun. Niye ki öyle bir şey var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Histereskopi oldum ya ondan sonra kesilmediGeçmiş olsun. Niye ki öyle bir şey var
Gecmis olsun canımSana noldu Ki?
Operasyon sonrası işte bebeğim, bugün doktoru aradım. normal diyor ama içime sinmiyor. Bana leke olur dediler ben bildiğin adet kanaması yaşıyorum
Allah iyilik versin ablacım şükür bende iyiyimİyidir canım sen nasılsın
Aa peki yenimi başladı operasyon geçirdin normaldir belki çok takma kafana sıtres olmaSana noldu Ki?
Operasyon sonrası işte bebeğim, bugün doktoru aradım. normal diyor ama içime sinmiyor. Bana leke olur dediler ben bildiğin adet kanaması yaşıyorum
Kesin ya Merkür ya Venüs retrosuna gelmişizdirSebepsiz gerginim
Ne güzel abla bugün de gelsin boşverBana çok gelmezler aslında
Ama sen onu gecireli uzun zaman oldu,kansızlık olmasa bariKesin ya Merkür ya Venüs retrosuna gelmişizdir
Sağ ol aşkısıGecmis olsun canım
İşte geçmesini bekledim ama 2 haftadır geçmiyorAllah iyilik versin ablacım şükür bende iyiyim
Aa peki yenimi başladı operasyon geçirdin normaldir belki çok takma kafana sıtres olma
Bugün varmış zaten öyle bir şeyKesin ya Merkür ya Venüs retrosuna gelmişizdir
Allah iyilik versin canım benim bende iyiym çok şükürİyiyim kuzum,sen nasılsın?
Öyle canımNe güzel abla bugün de gelsin boşver
Doktor normal dediyse geçer elbet sıkma canınıHistereskopi oldum ya ondan sonra kesilmedi
İşte doktor normal diyor, çıldırıcamAma sen onu gecireli uzun zaman oldu,kansızlık olmasa bari
PoooffffBugün varmış zaten öyle bir şey
Amin canım,hepimize inşallahAllah iyilik versin canım benim bende iyiym çok şükür
Acil şifalarİşte doktor normal diyor, çıldırıcam
Poooffff
Normal işte sıkma canınıİşte doktor normal diyor, çıldırıcam
Poooffff
Kuzum o halde normaldir operasyon gördü nihayetinde bende çok gördüm öyle hiç sıkıntı olmadı geçicek inşallah merak etmeSağ ol aşkısı
İşte geçmesini bekledim ama 2 haftadır geçmiyor
Amin canımın içi. Valla 2 haftadır ped Takmaktan çıldırdım. Daha da en az 3 hafta takıcam gibi Millet gibi paylaşıcam artık profildeAcil şifalar
Sen de sağol canım❤Sağ ol aşkısı
İşte geçmesini bekledim ama 2 haftadır geçmiyor
PekiNormal işte sıkma canını
İnşallah bi tanemKuzum o halde normaldir operasyon gördü nihayetinde bende çok gördüm öyle hiç sıkıntı olmadı geçicek inşallah merak etme
İyy yapma öyle iğrençliklerAmin canımın içi. Valla 2 haftadır ped Takmaktan çıldırdım. Daha da en az 3 hafta takıcam gibi Millet gibi paylaşıcam artık profilde