- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
NedenHiç keyfim yok Hepinizi özledim ama dokunsanız ağlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NedenHiç keyfim yok Hepinizi özledim ama dokunsanız ağlarım
Niye ağlıyon ya yarışmaya mı takıldınHiç keyfim yok Hepinizi özledim ama dokunsanız ağlarım
Hayırlı akşamlar cennam nasılsın
İçim sıkkın öyle. Çok kanamam var. Doktor normal diyor ama
Yok be, yarışma için ağlar mıyım hiçNiye ağlıyon ya yarışmaya mı takıldın
Geçmiş olsun canım geçer inşaallah Bugün bende senin gibiyimİçim sıkkın öyle. Çok kanamam var. Doktor normal diyor ama
Yok be, yarışma için ağlar mıyım hiç
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar cümleten
Nasıl kanaman var canım.İçim sıkkın öyle. Çok kanamam var. Doktor normal diyor ama
Geçmiş olsun. Niye ki öyle bir şey varİçim sıkkın öyle. Çok kanamam var. Doktor normal diyor ama
Hayırlı akşamlar ablacım nasılsın ❤Hayırlı akşamlar
Bugün sıkılma günü galibaGeçmiş olsun canım geçer inşaallah Bugün bende senin gibiyim
İyidir canım sen nasılsınHayırlı akşamlar ablacım nasılsın ❤
Terör estiriyorumBugün sıkılma günü galiba
Bazen oluyo öyle abla ya geliyorlar mesela benden hiç gitmiyorlarTerör estiriyorum
Gelirim beyaaaa bugüne ozelBendeki kutlamaları biliyorsun istiyorsan gel
Hayırdır ablaTerör estiriyorum
Sana noldu Ki?Geçmiş olsun canım geçer inşaallah Bugün bende senin gibiyim
Operasyon sonrası işte bebeğim, bugün doktoru aradım. normal diyor ama içime sinmiyor. Bana leke olur dediler ben bildiğin adet kanaması yaşıyorumNasıl kanaman var canım.
Bana çok gelmezler aslındaBazen oluyo öyle abla ya geliyorlar mesela benden hiç gitmiyorlar
Sebepsiz gerginimSana noldu Ki?
Operasyon sonrası işte bebeğim, bugün doktoru aradım. normal diyor ama içime sinmiyor. Bana leke olur dediler ben bildiğin adet kanaması yaşıyorum
İyiyim kuzum,sen nasılsın?Hayırlı akşamlar cennam nasılsın