Fasulyeler bi çıksın abla ya önümüzü kapatıyorlarHaftaya tüm fasulyeleri alta koyacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fasulyeler bi çıksın abla ya önümüzü kapatıyorlarHaftaya tüm fasulyeleri alta koyacağım
Yaa bu konu yüzünden mi yoksaO da gitmiş
Evet canim bu konudan gittiYaa bu konu yüzünden mi yoksa
NeneneeKızlar bu resimlerden bir tanesini canım çok çekti. Şöyle sıcak sıcak olsa da yiyebilsem. 2 saat spor ve diyetin etkisi olabilir.
Onları alta toplayacağımFasulyeler bi çıksın abla ya önümüzü kapatıyorlar
Yaaaa şikayet edecek ne vardı kiEvet canim bu konudan gitti
Kaptan yardımcısı kızdıKızlar bu resimlerden bir tanesini canım çok çekti. Şöyle sıcak sıcak olsa da yiyebilsem. 2 saat spor ve diyetin etkisi olabilir.
Topla abla hatta yayınlama bile nasılsa kazansalar da boşunaOnları alta toplayacağım
Nevoş bana çıkan reklama bakOnları alta toplayacağım
Aynen kazansalarda hakları yokAma 16 kişi katılıyor.7 çıkarsa 9 haftaya 10 çıkarda 6Topla abla hatta yayınlama bile nasılsa kazansalar da boşuna
Evet evet evetNevoş bana çıkan reklama bak
Kötü giden şansını dönüştürmek ıster misin
Bana hep isaretlerEvet evet evet
Çok sürmez ama oylamayı göremez bencekomşuma yazık oldu. İnşallah erken gelir
Ne güzel abla işte ya şansımız artar 6-7 kişi yarışırız biz yeterAynen kazansalarda hakları yokAma 16 kişi katılıyor.7 çıkarsa 9 haftaya 10 çıkarda 6
İşte onu pınar beğenmezNe güzel abla işte ya şansımız artar 6-7 kişi yarışırız biz yeter
Bu saatte yapmaz ona guvenirimde heralde canı cektiKaptan yardımcısı kızdı
Görür inşallah yaa. Hep limon sıkanlar yüzünden sorun çıkıyor. Beğenmezsen es geç. Hayret bişeyÇok sürmez ama oylamayı göremez bence
Ne yapsın spor sonrası iyi giderBu saatte yapmaz ona guvenirimde heralde canı cekti
Biz beğeniriz, önce bizim beğenmemiz lazımİşte onu pınar beğenmez