Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wunderim ben direkt çakılıyorum, benim sıkıntı orda başlıyor Yoksa bende araştırıyorum ama uygulamaya geçemeden kalıyorSunum çeşitliliği acısından diyorsan pinterest de güzel örnekler oluyor ingilizce olarak da aratabilirsin daha çok çeşitlilik çıkıyor o zaman, instagramda da etiket olarak arattiğında çıkıyor baya şey
Yukarda yazdıklarım senin için de yazdım, yani derinde de olsa en azından orda ve çıkmayı bekliyor. Hangimiz mükemmel sunumlar yapıyoruz ki, zamanla olacak bir şey bence bu, ben çok mu mükemmel yapıyorum hayır ama seviyorum denemeyi, araştırmayı. Zevk alınca daha verimli oluyor ❤
Ama işte bu 3 yarışmada olmazWunderim ben direkt çakılıyorum, benim sıkıntı orda başlıyor Yoksa bende araştırıyorum ama uygulamaya geçemeden kalıyor
Yakinlastirinca gördumEkmek dilimi
Ama biz profesyonel değiliz ki istesekte olmuyor nevoş. O kadar resim inceledim yinede gitti ayşe teyzenin sofrası olduEksik demeyelim ama rakiplere bakmak lazım
Yani senin daha klasik bir sofra ve cidden daha yeni başladın
Yani sunum için çalışman gerekiyor.
Tamam sofrada olmadı.O zaman bu hafta tek sunumda daha profesyonel bir şey yapmaya çalış.Bunun için araştırma yapman lazım
Pratik yapa yapa inşallah ben 1 hafta önceden masayı kurdum boş tabaklarla, değiştirdim, farklı tabaklar denedim, içlerini dolu hayal ederek. Haa sonuç 4 oy ama olsun çabalarken mutluydumWunderim ben direkt çakılıyorum, benim sıkıntı orda başlıyor Yoksa bende araştırıyorum ama uygulamaya geçemeden kalıyor
Kendimizi mutlu edelim evet sofrayı kurarken bende çok mutluydum ama insan içine çıkınca ben napmisim ki diyorsun, o nolacak wundercanPratik yapa yapa inşallah ben 1 hafta önceden masayı kurdum boş tabaklarla, değiştirdim, farklı tabaklar denedim, içlerini dolu hayal ederek. Haa sonuç 4 oy ama olsun çabalarken mutluydum
Vallahi istersen oluyor.Ama biz profesyonel değiliz ki istesekte olmuyor nevoş. O kadar resim inceledim yinede gitti ayşe teyzenin sofrası oldu
Hayata bakışımızı değiştirelimKendimizi mutlu edelim evet sofrayı kurarken bende çok mutluydum ama insan içine çıkınca ben napmisim ki diyorsun, o nolacak wundercan
Açıklayacağım bende anlayıncaGünaydın yeni uyandim ve anlamadim pankek uzerine pınar olur mu ki daha açıklayıcı bir cvp bekliyorm vala anlamadm
Zamanla yanlışını görüyorsunVallahi istersen oluyor.
Bak C A N O diğer konuda paylsşmış.İlk yaptıkları ile şimdi yaptıkları arasında dünyalar kadar fark var.
Bence aramızda prıfesyonel olabikecek çok kişi var.İstediklerinde muhteşem sunumlar yapıyorlar
Bilemedim nevoşum. Elimde olan tabakları kullandım. Yemek takımı ile bu kadar olduEksik demeyelim ama rakiplere bakmak lazım
Yani senin daha klasik bir sofra ve cidden daha yeni başladın
Yani sunum için çalışman gerekiyor.
Tamam sofrada olmadı.O zaman bu hafta tek sunumda daha profesyonel bir şey yapmaya çalış.Bunun için araştırma yapman lazım
Ekmek dilimine sürdüm ve gözleme içine koydum. Gerçi gözleme içi gözükmez de söyliyim yine dealsem Beyazi nerde kullandin sen
Senden haber bekliyoruzAçıklayacağım bende anlayınca
Burdada paylaşsın cano ben görmedim kiVallahi istersen oluyor.
Bak C A N O diğer konuda paylsşmış.İlk yaptıkları ile şimdi yaptıkları arasında dünyalar kadar fark var.
Bence aramızda prıfesyonel olabikecek çok kişi var.İstediklerinde muhteşem sunumlar yapıyorlar
Tabak sıkıntı değil canımBilemedim nevoşum. Elimde olan tabakları kullandım. Yemek takımı ile bu kadar oldu
Ekmek dilimine sürdüm ve gözleme içine koydum. Gerçi gözleme içi gözükmez de söyliyim yine de
Simdi ekmek dilimini arastir canim nasil sunabilirsin mesela tabakta yok bak simdi neler yapabilirsinBilemedim nevoşum. Elimde olan tabakları kullandım. Yemek takımı ile bu kadar oldu
Ekmek dilimine sürdüm ve gözleme içine koydum. Gerçi gözleme içi gözükmez de söyliyim yine de
Bunu yüreğim kaldırmazBurdada paylaşsın cano ben görmedim ki
Ekmek,simit,pankek vs...Simdi ekmek dilimini arastir canim nasil sunabilirsin mesela tabakta yok bak simdi neler yapabilirsin
Herseyde kullanılabilir canim anladim onuEkmek,simit,pankek vs...