- 12 Aralık 2019
- 17.472
- 54.128
Ne yapsak da ilerletsek kendimizi?Kaderdaşim benim aha aynı ben, ot gelmisim saman gidicem bende arge sıfır bendede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapsak da ilerletsek kendimizi?Kaderdaşim benim aha aynı ben, ot gelmisim saman gidicem bende arge sıfır bendede
Kafam karıştı nevoş, konu o şekilde acildi ya sonra gene mi değişecekHaber vereceğim
hı hııııBilgisayar basindasin isyerinded acipta bakabilirsin sunumlara
Ne oluyor hanımlar aa aaa bi kere bizim kadın olarak dünyaya gelmiş olmamız bile doğuştan birçok aksiyon ve renkliliği getiriyor beraberinde, hiç de öyle düşünmeyin, içinizde bi yerde keşfedilmeyi bekliyor demek ki alsemKaderdaşim benim aha aynı ben, ot gelmisim saman gidicem bende arge sıfır bendede
Ne anlıyorsun bu mesajdan öyleKafam karıştı nevoş, konu o şekilde acildi ya sonra gene mi değişecek
Ben bilmiyorum ama finish çizgisine yakınım onu biliyorumNe yapsak da ilerletsek kendimizi?
Umarım canım benimNe oluyor hanımlar aa aaa bi kere bizim kadın olarak dünyaya gelmiş olmamız bile doğuştan birçok aksiyon ve renkliliği getiriyor beraberinde, hiç de öyle düşünmeyin, içinizde bi yerde keşfedilmeyi bekliyor demek ki alsem
galiba ben deBen bilmiyorum ama finish çizgisine yakınım onu biliyorum
Çok derinde zaar bebegim çıkmıyoNe oluyor hanımlar aa aaa bi kere bizim kadın olarak dünyaya gelmiş olmamız bile doğuştan birçok aksiyon ve renkliliği getiriyor beraberinde, hiç de öyle düşünmeyin, içinizde bi yerde keşfedilmeyi bekliyor demek ki alsem
Bak bu beğendimNe yapsak da ilerletsek kendimizi?
Wunderin dediğini anladım bendeNe anlıyorsun bu mesajdan öyle
Kalk bir yüzünü yikada kendine gel silkelenhı hıııı
Tamam öyle o zamanWunderin dediğini anladım bende
galiba ben de
Tamam. Mesela bu sofrada eksiğim ne? Açık açık de bana Neyi hatalı yapmışım? Sen olsan nasıl değiştirirdin benim soframı?Bak bu beğendim
1.liğe odaklanma gelişime odaklan
Bak senin sofrayı bilseydim ben söylerdimTamam. Mesela bu sofrada eksiğim ne? Açık açık de bana Neyi hatalı yapmışım? Sen olsan nasıl değiştirirdin benim soframı?
Sunum çeşitliliği acısından diyorsan pinterest de güzel örnekler oluyor ingilizce olarak da aratabilirsin daha çok çeşitlilik çıkıyor o zaman, instagramda da etiket olarak arattiğında çıkıyor baya şeyUmarım canım benim
Yukarda yazdıklarım senin için de yazdım, yani derinde de olsa en azından orda ve çıkmayı bekliyor. Hangimiz mükemmel sunumlar yapıyoruz ki, zamanla olacak bir şey bence bu, ben çok mu mükemmel yapıyorum hayır ama seviyorum denemeyi, araştırmayı. Zevk alınca daha verimli oluyor ❤Çok derinde zaar bebegim çıkmıyo
Eksik demeyelim ama rakiplere bakmak lazımTamam. Mesela bu sofrada eksiğim ne? Açık açık de bana Neyi hatalı yapmışım? Sen olsan nasıl değiştirirdin benim soframı?
Ekmek dilimialsem Beyazi nerde kullandin sen