- 28 Haziran 2011
- 59.276
- 149.556
Rabbim tez vakitte şifa versin inş kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim tez vakitte şifa versin inş kuzum
Sağol Allah razı olsun dua edenlerdenRabbim tez vakitte şifa versin inş kuzum
Hep bakırın suçuVallahi billahi ilk 3 e Barım girebilseydik
Yaaa kiyamamya kuzum benim nezaman cekilcek mrErik gibi kütür kütür üm tüm eklemlerindn ses geliyor
Bakır yasaklanmaliHep bakırın suçu
Yaaa kiyamamya kuzum benim nezaman cekilcek mr
Bakır in sahibi hatun iddialı biri zaten güzel yapmış yineBakır yasaklanmali
Kolaylığı zorluğu problem değil ki Ben yaratıcı düşünemiyorum buna üzülüyorum Başkasının oy verip vermemesi değil üzüldüğüm.Ayşecan bu yarışma daha kolay buna katılırsın alsem
Zoryaa ama faydası olsunda keşke kuzum napcaksin.Çekildi de sonuç çıkmadı çıksa da içim hiç rahat değil bu yaşta güçlü ilaçlar kullanmak istemiyorum
NaleeetBakır in sahibi hatun iddialı biri zaten güzel yapmış yine
Kuzum var 'ya sana yemin ediyorum, dünden beri bende aynı şeyi sorguluyorum. Insanlar düşünurken sen napıyorsun acaba diye kendime kızıyorum, icim içimi yedi. Benim yaratıcılığım ölmüş yalnız değilsin canım ayşemKolaylığı zorluğu problem değil ki Ben yaratıcı düşünemiyorum buna üzülüyorum Başkasının oy verip vermemesi değil üzüldüğüm.
Aynen çok ot yaşıyorum galiba Hayatımda hiç renk yok bunu anladımKuzum var 'ya sana yemin ediyorum, dünden beri bende aynı şeyi sorguluyorum. Insanlar düşünurken sen napıyorsun acaba diye kendime kızıyorum, icim içimi yedi. Benim yaratıcılığım ölmüş yalnız değilsin canım ayşem
Daha kesin değil dediPankek, simit, ekmek dilimi tarzı şeylerin üzerine süreceğiz yani. Ve masada çekmek zorunda değiliz o zaman kahvaltı zorunluluğu olmadığı için, pencere önü oluyorsa dışarda parkta da olur heralde değil mi yeşillikler içinde falan Nevreste
Haber vereceğimPankek, simit, ekmek dilimi tarzı şeylerin üzerine süreceğiz yani. Ve masada çekmek zorunda değiliz o zaman kahvaltı zorunluluğu olmadığı için, pencere önü oluyorsa dışarda parkta da olur heralde değil mi yeşillikler içinde falan Nevreste
Kaderdaşim benim aha aynı ben, ot gelmisim saman gidicem bende arge sıfır bendedeAynen çok ot yaşıyorum galiba Hayatımda hiç renk yok bunu anladım
TamamHaber vereceğim
Bilgisayar basindasin isyerinded acipta bakabilirsin sunumlaraKolaylığı zorluğu problem değil ki Ben yaratıcı düşünemiyorum buna üzülüyorum Başkasının oy verip vermemesi değil üzüldüğüm.
Ben ilk yarışmasan beri yaratıcıyımdırKolaylığı zorluğu problem değil ki Ben yaratıcı düşünemiyorum buna üzülüyorum Başkasının oy verip vermemesi değil üzüldüğüm.