- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Offf nevoş sıkıldım depresyona girmicem canım istemiyo bu seferNasılsın Aklına deli fikirler geliyor muYoksa depresyona mı girdik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Offf nevoş sıkıldım depresyona girmicem canım istemiyo bu seferNasılsın Aklına deli fikirler geliyor muYoksa depresyona mı girdik
Aynen sayfalarcaaBen hiçbirşey anlamıyor evvoş çok hararetliler
İz pesindeYatakta yatan sensin bence
Beynimde deli sorularİz pesinde
Aaa selana gerçekten gelecek etiket tuttu
Hayırlı akşamlar cennam sağol niyetliydim bugün başıma vurdu başım geçti midem başladı nasılsın iyimisin ❤Kuzum hosgeldin,gecmis olsun
O yatana geniş çaplı dediniz,ben zayıfım ayolYatakta yatan sensin bence
Fark ettimBeynimde deli sorular
Sen ilk defa mı gördün ben arada yapıyorum8 yıldır gelmemiş gelsin artıkAaa selana gerçekten gelecek etiket tuttu
Allah kabul etsin canımHayırlı akşamlar cennam sağol niyetliydim bugün başıma vurdu başım geçti midem başladı nasılsın iyimisin ❤
Allah kabul etsin canım O da gecer insallahHayırlı akşamlar cennam sağol niyetliydim bugün başıma vurdu başım geçti midem başladı nasılsın iyimisin ❤
Sen zayifsan geniş bu kisi kim gelirse beni öldürcek boyle dedim diyeO yatana geniş çaplı dediniz,ben zayıfım ayol
İlk defa rastgeliyorum, dogrudurSen ilk defa mı gördün ben arada yapıyorum8 yıldır gelmemiş gelsin artık
Sağol mavişim amin ❤Allah kabul etsin canım
Süper çok sevindimOfff nevoş sıkıldım depresyona girmicem canım istemiyo bu sefer
Kiz bende takimda yaptim gelmediİlk defa rastgeliyorum, dogrudur
Hala bulunamadımı pambık prensesSen zayifsan geniş bu kisi kim gelirse beni öldürcek boyle dedim diye
Ne dersin gelir miİlk defa rastgeliyorum, dogrudur