- 28 Haziran 2011
- 59.345
- 149.745
Sevgi demeyin 14 şubat aklıma geliyo iyykk kutlama falan filanGüzelim deme, Sevgi aklıma geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgi demeyin 14 şubat aklıma geliyo iyykk kutlama falan filanGüzelim deme, Sevgi aklıma geliyor
EvetSevgi kim yaa yıne mügede mi
Haftaya ben sana yardımcı olacağımGitmedim burdayım. Hep netimdir. Şaka bir yana sonradan verebileceğimi sandım. Ama hak bir kereymis. Karar verememiştim.
Oyy benim mervişim güzellik uykusuna mi yatacakmışBiraz uykum gelir gibi olduda ondan son demlerdeyim
Bitmedi şu müge bitmedii rtüğe şikayet etcem
Çayı demleyip, ayağıma getirdi ya, ölsem gam yememSevgi demeyin 14 şubat aklıma geliyo iyykk kutlama falan filan
Daha başka şeylerde yapacaktı amaaa kısmet işteÇayı demleyip, ayağıma getirdi ya, ölsem gam yemem
Iı ıh normal uykuma yavruşkoOyy benim mervişim güzellik uykusuna mi yatacakmış
Sevgi ile muharremi gör de sonra karar ver mervişBitmedi şu müge bitmedii rtüğe şikayet etcem
Allah ıslah etsin
Bu kdın mı sevgi dediğiniz
İnşallah. İkinci oy için hala kararsızım. Resimlere bakıp duruyorum. Hepsi güzelHerkesin eline sağlık.Neyse 2. yarışmada öyle yaparsınız:)Her şeyin bir ilki vardır:)
Hemso allah seni
Cenna atmıs işte onlar demi görmez olaydımSevgi ile muharremi gör de sonra karar ver merviş
Ptesi gelse de geri gelseler Kazen bile izliyorBitmedi şu müge bitmedii rtüğe şikayet etcem
Heee yaBu kdın mı sevgi dediğiniz
Cenna atmıs işte onlar demi görmez olaydım
İyi etsinHemso allah seni