- 24 Eylül 2018
- 97.193
- 292.498
Cantanemle yan yana yatıyorsunuz demek,komsu oluncaAyakları uzatanım tabiki yaa kulağıma söyle bakayım tahminini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cantanemle yan yana yatıyorsunuz demek,komsu oluncaAyakları uzatanım tabiki yaa kulağıma söyle bakayım tahminini
HeyaaaSıkma canını herkeste var bir der
Günaydın perim ❤ netinmi yok yine
Aynen perimm ben de bıraktım ümit etmeyi, sadece ortam için katılıyorum öyle artıkOf anam buneeee ama busefer umitlenmiyirum oyuzden kazanamasamda uzulmucem
Hepiniz şahanesiniz maşaallah sizeMaaşallah her zamanki gibi herkes döktürmüş artık şaşırmıyorum yani ve yine hiç tahminim yok hangi foto kimin diye
Cok şükür iyiyim canim Ellerine sağlık, merak ettik biz deNasılsınn bugun dolaplarımı duzenleme gunumdu gıremedım gıremedım sızlerıı
Aaa yatan komşum muymuş çağırsaydın yanına kıvrılırdım komşu ya C A N OCantanemle yan yana yatıyorsunuz demek,komsu olunca
Eglenelim napalim kuzum kız birde ne o gelen inciler agzim açık kaldıAynen perimm ben de bıraktım ümit etmeyi, sadece ortam için katılıyorum öyle artık
Öyle dediAaa yatan komşum muymuş çağırsaydın yanına kıvrılırdım komşu ya C A N O
Ben seni başka yere çağıraktım oysakiAaa yatan komşum muymuş çağırsaydın yanına kıvrılırdım komşu ya C A N O
Yatakta yatani buldum
Bas harfini yazayimmi
Simitler bazlamalar sandviçler acıktım yaaaaniiiEglenelim napalim kuzum kız birde ne o gelen inciler agzim açık kaldı
Nereye nereyeeeBen seni başka yere çağıraktım oysaki
EvetBas harfini yazayimmi
Ben mutfağa gidiyooomSimitler bazlamalar sandviçler acıktım yaaaaniii
A.......a
Kulagına söylimNereye nereyeee
Hmmm ,cıxA.......a
Bence o yaaHmmm ,cıx