Olabilir ama son haftaya 1 tane minik kalırsa hoş olmayabilir:)ay bi de bi şey sorucam, pınar beyazın tek kasede ayrı ayrı paketlenmiş hali de var. ben normal olanı zor buldum burda. bi an diğer paketi alasım geldi. onu da alsak olur mu? pc'den yazıyorum şimdi. link olarak bırakayım görseli.
Pınar Beyaz Pastörize Taze Mini Peynir 8x20 gr - İzmir Yenişehir Ticaret Merkezi - İzmir Gıda Çarşısı Firma Rehberi
Bundan yok bizim burdaay bi de bi şey sorucam, pınar beyazın tek kasede ayrı ayrı paketlenmiş hali de var. ben normal olanı zor buldum burda. bi an diğer paketi alasım geldi. onu da alsak olur mu? pc'den yazıyorum şimdi. link olarak bırakayım görseli.
Pınar Beyaz Pastörize Taze Mini Peynir 8x20 gr - İzmir Yenişehir Ticaret Merkezi - İzmir Gıda Çarşısı Firma Rehberi
yok kız, bu haftalık aldım. bulamazsam diye şeettimOlabilir ama son haftaya 1 tane minik kalırsa hoş olmayabilir:)
Instagramda sörf yap o zaman bir suru sayfa var ilham alirsinhiç yaratıcı değilim napiyim
ben de normali bulana kadar gezdimBundan yok bizim burda
daha komiği bende insta da yokInstagramda sörf yap o zaman bir suru sayfa var ilham alirsin
Şok markette vardi yaben de normali bulana kadar gezdim
daha komiği bende insta da yok
bana ters kalıyor şok. bimde de teklisi vardı işte. a101'de buldum sonraŞok markette vardi ya
ben de diğer konuda gördümSende olmasan alsemim bunlardan hayır yok
gez gez begene begene gez ama cunku Guru olmam lazım
onun için gezicem zatiigez gez begene begene gez ama cunku Guru olmam lazım
Geç kalmadın hediyeyi gördünmüSelaaam ben neden yıne gec kaldım acabaa
Uykucu ya gelmedik sen bir tur daha atheh geldik mi aretim
Tamam aşko varınca uyandırUykucu ya gelmedik sen bir tur daha at