- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Evet kolayMasa sunumu Çok kolaydı da ben mi bilmiyom yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kolayMasa sunumu Çok kolaydı da ben mi bilmiyom yaaa
Her gün şık masa mi kurulur yaaaEvet kolay
Sen yaparsın bilirim
Yumurtayı kavanoza koydum.İçine su doldurdum.Fırında patates kızartıyordum.Kavanozuda koydum .Bir süre sonra çıkardım. HaşlanmıştıNasıl haşladın yaa
Çok kolay. Doğaçlama gelişir zaten canımMasa sunumu Çok kolaydı da ben mi bilmiyom yaaa
Waaoowww süper sen becerikli hatunsun vesselamYumurtayı kavanoza koydum.İçine su doldurdum.Fırında patates kızartıyordum.Kavanozuda koydum .Bir süre sonra çıkardım. Haşlanmıştı
Bizde hergün servisler dizilirÇatal,kaşık gerekirse bıçaklarHer gün şık masa mi kurulur yaaa
Yani yapılır korkmaWaaoowww süper sen becerikli hatunsun vesselam
Ya ne bilim ben çok büyüttüm bebişimÇok kolay. Doğaçlama gelişir zaten canım
Tmm tembel olan benim anladım onuBizde hergün servisler dizilirÇatal,kaşık gerekirse bıçaklar
Yani çok çok kaplar değişir
Büyütme canım. İnan zor değil, kendine güvenYa ne bilim ben çok büyüttüm bebişim
Akşam yemeği olsa neyse Bak o biraz uğraştırırYa ne bilim ben çok büyüttüm bebişim
Gözünde çok büyütmeTmm tembel olan benim anladım onu
Bulaşık makinesinde bile pisiriyolla yemeğiYumurtayı kavanoza koydum.İçine su doldurdum.Fırında patates kızartıyordum.Kavanozuda koydum .Bir süre sonra çıkardım. Haşlanmıştı
Hayırlı gecelerSevgili pınar severler ben şimdi yatıyorum sabah aklıma konseptle ilgili guzel seyler gelerek uyanayım ınsallah hepinize iyi geceleer
Oo bu kadarı da fazla ama
O böyle gelecek zannediyor,Oo bu kadarı da fazla ama