- 28 Haziran 2011
- 59.372
- 149.809
Benim zeytinler üst üste durmayı daha bilmiyorlarSende koy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim zeytinler üst üste durmayı daha bilmiyorlarSende koy
Haşlama,sucuklu,menemenDaha sayalım mıTu allah seni ne etmeye, yumurtanın da üç cesiti ne be düşünsem bulamam
Çok kolay sade peynirli sucukluTu allah seni ne etmeye, yumurtanın da üç cesiti ne be düşünsem bulamam
Öğret o zamanBenim zeytinler üst üste durmayı daha bilmiyorlar
Dur ya korkutma
Haşlama,sucuklu,menemenDaha sayalım mı
Aha bu kadar yumurta kültürüm yoktuÇok kolay sade peynirli sucuklu
Poğaça,kızartma,simit falanda olsun
Hadi canımAha bu kadar yumurta kültürüm yoktu
Simitide kendi yapsın, hatta patatesi yetiştirsinPoğaça,kızartma,simit falanda olsun
Olsun, onlarsız olmaz zatiPoğaça,kızartma,simit falanda olsun
Zaten ekmişti, bugün topladıSimitide kendi yapsın, hatta patatesi yetiştirsin
Yani bunları yapmakta ne varOlsun, onlarsız olmaz zati
Çaktırma, canoyu oyaliyorum şuanZaten ekmişti, bugün topladı
Sen nerden biliyosun. Çiftlik oyununda Allahın günü dikip biçiyorumZaten ekmişti, bugün topladı
Günlük yapıyoruz zaten. Ayrıntılı foto derdi de yok. Bir masa sunumu sadeceYani bunları yapmakta ne var
Sen yaparsın bilirimSen nerden biliyosun. Çiftlik oyununda Allahın günü dikip biçiyorum
Masa sunumu Çok kolaydı da ben mi bilmiyom yaaaGünlük yapıyoruz zaten. Ayrıntılı foto derdi de yok. Bir masa sunumu sadece
Aynen bizde günlük en azından bir şey yapılırGünlük yapıyoruz zaten. Ayrıntılı foto derdi de yok. Bir masa sunumu sadece
Nasıl haşladın yaaASSOSyal ben yazın eve yeni taşınmıştım.Doğalgaz yoktu.Yumurtayı bile fırında kavanozda haşladımİsteyince neler yapılmaz