Dur yiğidim her minnoş Ceylan'ın eti yenmezDur gitme yaaa iki sohbet edelim bakalım bana uyarmısın
Hiç samimi degilsinYavrum falan demiyoruz
Seni gidi yaramaz bir yere varamaz kalbim sensiz durmazzzUtangac oldugunuz kadar yaramazsınızda habibii
Şekil 1a benNasıl gülüyor şans bir göstersene
Tamam öğret banaHiç samimi degilsinBenden öğren biraz
Bağladı yine biyerlere allahım yaaa süper sanatcılara repertuar konusunda taş çıkarır bu kızSeni gidi yaramaz bir yere varamaz kalbim sensiz durmazzz
Orim etiketi kopyala yapıştırmı yaptın oluyormu öyle okadar oy aldım bi teşekkür edeyimUtangac oldugunuz kadar yaramazsınızda habibii
Sağolasın bir yere bağlarım hepBağladı yine biyerlere allahım yaaa süper sanatcılara repertuar konusunda taş çıkarır bu kız
Hee bende bir kişiye ettim kaldı 5Orim etiketi kopyala yapıştırmı yaptın oluyormu öyle okadar oy aldım bi teşekkür edeyim
Keramet sende bence bakırda falan değilYine sayemde kazandın ha
Ben aslanım sende ceylansınDur yiğidim her minnoş Ceylan'ın eti yenmezben senin ağzına layık değilim bu dağlarda beni avlarlar
Kopyala yapıstır olmadı evvam baslarına @ koymam gerekti ondan teşekkür konusmam bıraz uzadıOrim etiketi kopyala yapıştırmı yaptın oluyormu öyle okadar oy aldım bi teşekkür edeyim
Allahım yaHee bende bir kişiye ettim kaldı 5off gene çok yorulacağım