- 28 Haziran 2011
- 59.345
- 149.746
Muhteşem fikir bebeğimBiz senle alıp başımızı gidelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhteşem fikir bebeğimBiz senle alıp başımızı gidelim
Biz ikinciye geçtik sende gel boşver burayıBurası kapansın diye sabırsızlıkla bekliyorum perim Blue_Peri
Burası kapansın diye sabırsızlıkla bekliyorum perim Blue_Peri
Siz Türk değilsiniz sanırım :)Merhaba hanım efendi ben kendi derdiyle uğraşan biriyim sen bana Pınar beyaz vermişsin , vermemissin inan umrumda değil ihtiyacı olan birine gitsin diye yorum yaptım ekonomi kötü insanlar aç. Afrika ya Pakistan a üzülürken aynı duruma düşmek nasıl bir hasbel kader Benim bendim Türk ama insanlar aç çok üzgünüm
Yorumu ben mi görmüyorumSiz Türk değilsiniz sanırım :)
Benim yorum mu?Yorumu ben mi görmüyorum
Yok canım., üye, sanki önceden yorum yaptı da tepki gordü gibi yazmis,anlayamadımBenim yorum mu?
Sanırım bildirime kızıyor:)Yok canım., üye, sanki önceden yorum yaptı da tepki gordü gibi yazmis,anlayamadım
Kendi kendine sandım,neyse ,olabilir:)Sanırım bildirime kızıyor:)
Saygıyı unutuyoruz:)Kendi kendine sandım,neyse ,olabilir:)
Yani,azarlanacak ne var çözemedim ben deSaygıyı unutuyoruz:)
Ah evty biraz translate kullanıyorum ne soyleyecemi unuttum da ben sanırım kızgınım bizde hiç yok böyle burda insanları görünce yarışa girmiş ben birşey oluyor ve utanıyorumYorumu ben mi görmüyorum
Neden kızgınsınız anlamadım?Ah evty biraz translate kullanıyorum ne soyleyecemi unuttum da ben sanırım kızgınım bizde hiç yok böyle burda insanları görünce yarışa girmiş ben birşey oluyor ve utanıyorum
Katılmak zorunda değilsiniz ki,hem belki katılan kişilerin ihtiyacı vardır,bir de böyle düşünmek lazım. Herkes kazanmak isterEvet reklam almak çok güzel, kazanç iyice. Tanıyorum görüyorum biliyorum üzülüyorum ben Turk değil ama müslüman oldum, sahidet getirdim benim dostları böyle değildir basit birşey için herkes takla atıyor ben üzülüyor ve düşünüyorum
Bizden ne istiyorsunuz?Evet reklam almak çok güzel, kazanç iyice. Tanıyorum görüyorum biliyorum üzülüyorum ben Turk değil ama müslüman oldum, sahidet getirdim benim dostları böyle değildir basit birşey için herkes takla atıyor ben üzülüyor ve düşünüyorum