Kusura bakmayın okadar emek verdik öyle anlayıp öyle yaptık bu kadar beğenmediyseniz oy vermezsiniz.Tabiki ugrasilmis ona lafim yok..Verseler keske onume o masalari siler süpürürüm.Hepsinin eline saglik.Ama hani mutlu an fotograflari deyince ben gercekten farkli birseyler ummustum..
Gönlünüzdekini bizde bilsekAdımın Cemre olduğu kadar eminim, birinci belli ikinci kim diyorum. Net.Ellerine sağlık gönlümün birincisi.
Elbette söylerim de oylama bitmeden etik olur mu ya da birilerini etkiler de oylamada adaletsizliğe neden olur muyum hak yer miyim diye birincimi gönlümde saklıyorum.Gönlünüzdekini bizde bilsek
Bakırcıyı diyorGönlünüzdekini bizde bilsek
Yani orasını bilemem tabi de merak ettim neysemmElbette söylerim de oylama bitmeden etik olur mu ya da birilerini etkiler de oylamada adaletsizliğe neden olur muyum hak yer miyim diye birincimi gönlümde saklıyorum.
EssahmiiiBakırcıyı diyor
Zalıııımmmmm ne olurdu benide köşeye sıkıştırsa idinBenim istatistik tutuyor
Essah tabiEssahmiii
Sizi kalplerden ve kirazlardan tanıdım tabi o aramızda.Yani orasını bilemem tabi de merak ettim neysemm
Essah tabi
Sizi kalplerden ve kirazlardan tanıdım tabi o aramızda.
HadiyaaaSizi kalplerden ve kirazlardan tanıdım tabi o aramızda.
Süs canooo
TeşekkürlerHerkesin ellerine sağlıkÇoğunu emin olmamakla beraber tahmin ettim.Oyumu 1.ve 5.numaraya verdim.14 numaranın konsepti de güzel olmuş, zorlandım oy verirken. Oyumu kullandım gidiyorum
Demek sana oy verdimTeşekkürler
Nerden tanıdın deynepnazDemek sana oy verdimTabağını tanıdım şimdi geri dönüş yapınca
Herkesin ellerine sağlıkÇoğunu emin olmamakla beraber tahmin ettim.Oyumu 1.ve 5.numaraya verdim.14 numaranın konsepti de güzel olmuş, zorlandım oy verirken. Oyumu kullandım gidiyorum