Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de sağol canımSağ ol aşkısı
Buton çarpmış evetBeğenmedim butonunu kullanmaktan gitmişler hee
Kim oO kız değişik gerçekten. ben de bi ara iyi oldum onunla 1-2 hafta kadar belki de ama duygu durumu değişik bence Çektim elimi eteğimi sonra
Ben hic bulasmadimO kız değişik gerçekten. ben de bi ara iyi oldum onunla 1-2 hafta kadar belki de ama duygu durumu değişik bence Çektim elimi eteğimi sonra
Peri tozu ne giiizhoşbuldum ciceeemHoşgeldin peri tozu
Yakısmadımı sihirli annemde peri tozu vardı istediklerini yapıyolardı ordan esinlendimPeri tozu ne giiizhoşbuldum ciceeem
Umutlu anne
İyi yapmışsın. Biz süt helvası muhabbetine iyi olmuştık bi ara. Sonra gerçekten profiller cozuttu yemek paylaşımı konusunda. Hatta ben de 1-2 gaza gelip paylaştım Sonra kendime geldim düzeldimBen hic bulasmadim
Aman tavukta vardi biraraUmutlu anne
İyi yapmışsın. Biz süt helvası muhabbetine iyi olmuştık bi ara. Sonra gerçekten profiller cozuttu yemek paylaşımı konusunda. Hatta ben de 1-2 gaza gelip paylaştım Sonra kendime geldim düzeldim
Yakisti yakıştı sana ufluyecem şimdi varmı istediğin bişey yada gitmek istediğin biyerYakısmadımı sihirli annemde peri tozu vardı istediklerini yapıyolardı ordan esinlendim
Dikkat et en güzeliUmutlu anne
İyi yapmışsın. Biz süt helvası muhabbetine iyi olmuştık bi ara. Sonra gerçekten profiller cozuttu yemek paylaşımı konusunda. Hatta ben de 1-2 gaza gelip paylaştım Sonra kendime geldim düzeldim
Dizdim bakın bakalım:)
Olmus eline saglik canimDizdim bakın bakalım:)
Ben burda kalayım şimdilil perim sonra soylerım sana üflersinYakisti yakıştı sana ufluyecem şimdi varmı istediğin bişey yada gitmek istediğin biyer
Eline saglık inciler güzel dizilmiş ablamYıkılıyoruz değil mi