- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Afiyet olsun canimkardeşle sohbete basladık, bitaraftanda siZe laf yetıstırmeye geldim belkide oylama baslarEki Görüntüle 2777750
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canimkardeşle sohbete basladık, bitaraftanda siZe laf yetıstırmeye geldim belkide oylama baslarEki Görüntüle 2777750
Tesekkürler perimm sende cayını kapta gel hadi oylama bırazdan baslarAfiyet bal şeker olsun tatlim
Tesekkürler fülüzümmAfiyet olsun canim
İyi oldu şimdi kafam
Bilerek mi yapıyo yoksaalsem Herkesi öpüyosun beni hep es geciyosun ben seni etiket yapiyorum gülüp geciyosun hayirdir ne karin ağrin var
Evet gebe
EvetBilerek mi yapıyo yoksa
Ben onun paylasimlarini hic sevmiyorum hemsom görgüsüzlük yapiyo bebek bezi paylasmis enson sinir oldum mesela cok uzuldum bukadarda olmaz
valla cidden karın ağrım varalsem Herkesi öpüyosun beni hep es geciyosun ben seni etiket yapiyorum gülüp geciyosun hayirdir ne karin ağrin var
Yasak yok diye profiller saçmalık doldu ,sınırlama gelse keşke amaBen onun paylasimlarini hic sevmiyorum hemsom görgüsüzlük yapiyo bebek bezi paylasmis enson sinir oldum mesela cok uzuldum bukadarda olmaz
Gecmis olsun canımvalla cidden karın ağrım var
Evet canim çok sacma oldu artik herkes sacma sapan seyler paylasiyoYasak yok diye profiller saçmalık doldu ,sınırlama gelse keşke ama
Evet ama ben cok guzel seyler paylasıyomm guru olcam benEvet canim çok sacma oldu artik herkes sacma sapan seyler paylasiyo
Gozardı etsem profil sayfaları 3e düşer kesin site kendilerinin sanıyorlar, bezdumEvet canim çok sacma oldu artik herkes sacma sapan seyler paylasiyo
Sen paylaş,sıkıntı yokEvet ama ben cok guzel seyler paylasıyomm guru olcam ben
Sağ ol aşkısıGecmis olsun canım