- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Valamı ne olmuş orda tam olarakMerve ordan degil ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valamı ne olmuş orda tam olarakMerve ordan degil ama
Henuz bulamadım ,ama orda bir şey yazmamis oValamı ne olmuş orda tam olarak
Mervenin iki konuda yorumu var ama abartılı gelmedi bana şikayette olabilirHenuz bulamadım ,ama orda bir şey yazmamis o
İveeet hazırladım kuzu benSende mi masa haxirliyon beybito
Yaptınmı çok şey yapmasaydınİveeet hazırladım kuzu ben
Birinde dalga geçmiş ama beğenmedim butonu yokMervenin iki konuda yorumu var ama abartılı gelmedi bana şikayette olabilir
Merve ya giderken delil bırak ne uğraştırıyon biziBirinde dalga geçmiş ama beğenmedim butonu yok
Evvoşş alelacele bi sunum hazırladım yeni gelin sunumu dermişimYaptınmı çok şey yapmasaydın
Yaa merfem yıne mi banlandı yaguuMervenin iki konuda yorumu var ama abartılı gelmedi bana şikayette olabilir
Belki bize öyle gelmiştir,ben de anormallik goremedimMervenin iki konuda yorumu var ama abartılı gelmedi bana şikayette olabilir
Bune kizEvvoşş alelacele bi sunum hazırladım yeni gelin sunumu dermişim
Soğanın gelin başı guzelmisEvvoşş alelacele bi sunum hazırladım yeni gelin sunumu dermişim
Erik icin gitmis olamazlarBelki bize öyle gelmiştir,ben de anormallik goremedim
Eyvah kesin 1.sinEvvoşş alelacele bi sunum hazırladım yeni gelin sunumu dermişim
Erik için hepsi,Merve hariçErik icin gitmis olamazlar
Erik dalı gevrektirErik icin gitmis olamazlar
Yeni gelin sunumlarıymıs bunlar fülüzüm trend buymus biz kurdele baglamıyoruz dıye kaybedıyoruzBune kiz
Aynen herşey olabilir allah kurtarsınBelki bize öyle gelmiştir,ben de anormallik goremedim
Yaaa be erikmiş karıstırdı ortalıgıErik icin gitmis olamazlar
Duvak olayını ıyıki yaptım yoksa gerıde kalırdım evvam kesinEyvah kesin 1.sin