- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Yine mi gitmişlerEvva Merveler niye toptan gitmis ,haberin var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine mi gitmişlerEvva Merveler niye toptan gitmis ,haberin var mi?
Evet canım
Fülüzüm
Kilo almak istemiyorum, vermek cok zor oluyor diye. Almaya başlarsam yedekli alirim yine,kendimi biliyorumKilo yonundenmi yoksa baska biseydenmi
Evet,3 kisi falanYine mi gitmişler
Cennam baktım ama bişey bulamadım bende meraktayımEvva Merveler niye toptan gitmis ,haberin var mi?
Profil atışması olabilir,profilden silmislerdirCennam baktım ama bişey bulamadım bende meraktayım
Canım benim hamdolsun bende sizi görünce mutlu oluyorumSeni gördük mutlu olduk melektoş sende mutlusundur ınş
Olabilir çünkü baktım mervenin mesajlarına bişey göremedimProfil atışması olabilir,profilden silmislerdir
Bisey olmaz yaaa okadarda kısmaSabah aç karına 3 tatlı kaşığı çilek reçeli yedim, bu mola da artık kaç kilo alırım bilinmez
Anladim canim bende dur deyim gene kendime tamamKilo almak istemiyorum, vermek cok zor oluyor diye. Almaya başlarsam yedekli alirim yine,kendimi biliyorum
3kisi derken kimler gitmiskiOlabilir çünkü baktım mervenin mesajlarına bişey göremedim
Yok ya yiyeceğim bu ara, çünkü titremelerim başladıBisey olmaz yaaa okadarda kısma
Marta kadar gelmez simdiOlabilir çünkü baktım mervenin mesajlarına bişey göremedim
Sero,domestos,Merve3kisi derken kimler gitmiski
Bende bana vermişsin gibi hissederim artıkYüreğimde hissederim artık peris
Almak çok kolay,yerleşirse sıkıntıAnladim canim bende dur deyim gene kendime tamam
Yok bilmiyorum ben dealsem bilir sebebini
Sero umutlu anne merve3kisi derken kimler gitmiski
Müebbet gibi banı var maşallah düşman başınaMarta kadar gelmez simdi
En son gören sensin diye öyle düşündüm canımYok bilmiyorum ben de