- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Çok şanslıyım valla böyle motive edici arkadaşlarım olduğu içinAyakta alkışlayacağız seni kukriş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şanslıyım valla böyle motive edici arkadaşlarım olduğu içinAyakta alkışlayacağız seni kukriş
İradene hayran kaldim bir tatlici olarak 3gun basardiysan sonuc mukemmel demektirTabisi bilirsin mütevazı bir insanım bu yüzden bu başarıyı herkesle paylaşmam lazim
İnşallah öyle olur canımİradene hayran kaldim bir tatlici olarak 3gun basardiysan sonuc mukemmel demektir
O şans bize aitÇok şanslıyım valla böyle motive edici arkadaşlarım olduğu için
Tü allah seni ne etmeye periTamam tamam şok dilini icine bak biz gidersek sevinecekler var ASSOSyal prim vermeyelim
Valla yaptim sundum isteyen oyunu verir kendileri bilir hicte çekilemem yarismadan sonuncu olsamda kendime guveniyorumTamam tamam şok dilini icine bak biz gidersek sevinecekler var ASSOSyal prim vermeyelim
Yürü be filizko kim tutar seniValla yaptim sundum isteyen oyunu verir kendileri bilir hicte çekilemem yarismadan sonuncu olsamda kendime guveniyorum
Bak bak bunu hayaletler mi yazdıTü allah seni ne etmeye peri
Siz ikiniz cekilin, kuvvetli rakiplerden sıyrılmış olurum
En buyukYürü be filizko kim tutar seni
Biri hesabımı ele geçirmişBak bak bunu hayaletler mi yazdı
BendeeeeValla yaptim sundum isteyen oyunu verir kendileri bilir hicte çekilemem yarismadan sonuncu olsamda kendime guveniyorum
En buyuk
He heeee piyiklimi girdi acaba hesabaBiri hesabımı ele geçirmiş
Bunu soyledigime ben bile inanamiyorum ama sondan 1.ci olabilirim
Kesin öyle bişey var avrador dolu ortalıkHe heeee piyiklimi girdi acaba hesaba
Ben arkandayım ,sondan birinci olamazsinBunu soyledigime ben bile inanamiyorum ama sondan 1.ci olabilirim
DeliKesin öyle bişey var avrador dolu ortalık
Bu ayin 8.miBakın ayın 8 i doğum günüm beni yalnız bırakmayın uuuy virin