- 16 Ağustos 2010
- 293.164
- 603.168
- 43
Ben beğendim bunun üstünü yapamazsınBen kendiminkini değiştirmek istiyom yenisini yapayım bugün be bana bı haller oluyor sankim geride kalacakmisim gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben beğendim bunun üstünü yapamazsınBen kendiminkini değiştirmek istiyom yenisini yapayım bugün be bana bı haller oluyor sankim geride kalacakmisim gibi
Akşama çok varGeliyo dedin bende 30a yaklasti sandim
Nöreyimmm bacımEbeee periii
Benimkide sadzamin solundan düşen bir sofra sankiBen kendiminkini değiştirmek istiyom yenisini yapayım bugün be bana bı haller oluyor sankim geride kalacakmisim gibi
Yapamazsın dediiiiiBen beğendim bunun üstünü yapamazsın
Sürekli sayfaları takip edemiyorum. Çok konuşuyorsunuzKiz siz nerde yasiyonuz
Yapcaklar diyosunAkşama çok var
Benim ki allah'a emanetBenimkide sadzamin solundan düşen bir sofra sanki
Nasılya ovdunmu gomdunmu nasıl yapamam yaparım beeeen en iyisini hemde yani heralde benim tabak çanak bişey almam lazım ya hep aynı şeylerBen beğendim bunun üstünü yapamazsın
Iste bitsin istiyorum bende hemenBenim ki allah'a emanet
Iyi ki Iş isten geçmesen gördün canoSürekli sayfaları takip edemiyorum. Çok konuşuyorsunuz
Arada önemli bilgiler kaynıyor
Geri çekil istersen kuzu ben cekilcek gibiyimdeBenimkide sadzamin solundan düşen bir sofra sanki
Pattis üstü nar ekşisi deneyebilirsin bence kukrişBu bünye tatlı bir şeyler istiyor ,bu bünye ekşili dolmalar hayal ediyor bu bünye fenalarda
Heeee sen cekilcen heeeeeGeri çekil istersen kuzu ben cekilcek gibiyimde
O bünye dursun durduğu yirdeeBu bünye tatlı bir şeyler istiyor ,bu bünye ekşili dolmalar hayal ediyor bu bünye fenalarda
Halaaaa devammiBu bünye tatlı bir şeyler istiyor ,bu bünye ekşili dolmalar hayal ediyor bu bünye fenalarda
Beraber cekilelimHeeee sen cekilcen heeeee