- 8 Haziran 2013
- 57.150
- 151.763
- 898
Yarın deneyeyimÇayın o kekremsi tadı tam oturuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın deneyeyimÇayın o kekremsi tadı tam oturuyor
Afiyet olsun canım... çay demlemedim henüz sıcak suyuma bir dilim limon zencefil koyup çıkıyorum hemen...@Jenna16 mm mesaci aldın mı kuzum...Taze çay var ablam, gel balkona çıkalım
Onu duymadım hiç, ama güzeldir kesinFıstıklı pide yapıyorlar oda harika oluyor
2 buçuk-3 saat hiç elleme amaYarın deneyeyim
Hangi mesaj,arada kaynadı galiba canimAfiyet olsun canım... çay demlemedim henüz sıcak suyuma bir dilim limon zencefil koyup çıkıyorum hemen...@Jenna16 mm mesaci aldın mı kuzum...
Sağolasın ablam, bekliyorumAfiyet olsun canım... çay demlemedim henüz sıcak suyuma bir dilim limon zencefil koyup çıkıyorum hemen...@Jenna16 mm mesaci aldın mı kuzum...
Onu duymadım hiç, ama güzeldir kesin
Sağolasın cancağzım
Beni Antep fıstıklı her şeyle boğun,cikolata,baklava,fistik,pideEki Görüntüle 2777101
Tuzlu değil tatlı oluyor. Tuzsuz peynir ile fıstığı karıştırıp taş fırında yaptırıyorsun
Tamam canım2 buçuk-3 saat hiç elleme ama
Geçen hafta misafirlerim baklava kutusuyla geldi Allaaaah dedim Jennam için... hani içiniz yanar buzdolabında dondurma kabına saldırırsiniz ya ...sonra açınca içinden sarma çıkar bizimkinden de kadayıf çıktıAntepli çikilotadan antepli baklavaya geçersin
Sadece çikolatada severim, diğerlerini yiyemem pekBeni Antep fıstıklı her şeyle boğun,cikolata,baklava,fistik,pide
AynenTamam canım
Altta üstte suyunu koyuyoruz. Demini de katıyoruz. Kısık ateş olacak şekilde demleniyor
Hayaller Paris,gercekler Çarşamba Pazarı olmusGeçen hafta misafirlerim baklava kutusuyla geldi Allaaaah dedim Jennam için... hani içiniz yanar buzdolabında dondurma kabına saldırırsiniz ya ...sonra açınca içinden sarma çıkar bizimkinden de kadayıf çıktı
Ben seviyorum hepsiniSadece çikolatada severim, diğerlerini yiyemem pek
Çerez olarak da Siirt fıstığı tercihimdir
Antep’inki ağır geliyor bana, hele şerbetli tatlılardaBen seviyorum hepsini
2 dilim 2 dilim yersen gelmez bence,hem o ağırlığa can kurbanAntep’inki ağır geliyor bana, hele şerbetli tatlılarda
Yasmin çaya çağırdı balkona kahveni koy fincana yetiş ...Hangi mesaj,arada kaynadı galiba canim
Off Bu ne güzellikEki Görüntüle 2777101
Tuzlu değil tatlı oluyor. Tuzsuz peynir ile fıstığı karıştırıp taş fırında yaptırıyorsun
Tamam hazirim ,gidebilirizYasmin çaya çağırdı balkona kahveni koy fincana yetiş ...