- 8 Haziran 2013
- 57.150
- 151.763
- 898
Ben olsam çoktan uçup gitmişti antepliHala yemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olsam çoktan uçup gitmişti antepliHala yemedim
Ben bu hafta relaksa bağlıyorum. Küçük su bardağında boza kaşıkladımAntepli krizine girmem insallah yasminsay
Yok,hala almıyorumBen olsam çoktan uçup gitmişti antepli
Tatlıların ekstra tatlı ihtiyacı hissedecegini bir türlü anlamıyorum...Çikolata dan bahsediyorlar
O kadar olur canımBen bu hafta relaksa bağlıyorum. Küçük su bardağında boza kaşıkladım
Biz alıyoruz. Oglanda müdavimiYok,hala almıyorum
YaaTatlıların ekstra tatlı ihtiyacı hissedecegini bir türlü anlamıyorum...
Sınavım KPSSden de zor a dostlarBiz alıyoruz. Oglanda müdavimi
Taze çay var ablam, gel balkona çıkalımKendime bir arkadaş buldum...arada bir balkona çıkarken seslenebilirsin yasmincim... yalnız bırakmam seni
Kaçta kaç yapacaksın bakalımSınavım KPSSden de zor a dostlar
Atamam yakinda olacaksa cok çalışırımKaçta kaç yapacaksın bakalım
Banada bir ince belliye koyarsan çok makbule geçer yaso kocam da yok bu gece. Yoksa ona demlettirirdimTaze çay var ablam, gel balkona çıkalım
Antepli çikilotadan antepli baklavaya geçersinAtamam yakinda olacaksa cok çalışırım
Soğuktan demledim hemde, 3 saat içli içli demlendiBanada bir ince belliye koyarsan çok makbule geçer yaso kocam da yok bu gece. Yoksa ona demlettirirdim
Ayyy harika olur ,bayilirim Antepli her şeyeAntepli çikilotadan antepli baklavaya geçersin
Hiç denemedim öyle. Tadı nasıl oluyorSoğuktan demledim hemde, 3 saat içli içli demlendi
Gel kuzucuk
Afiyet olsun cancagizimSoğuktan demledim hemde, 3 saat içli içli demlendi
Gel kuzucuk
Çayın o kekremsi tadı tam oturuyorHiç denemedim öyle. Tadı nasıl oluyor
Afiyet olsun canım benim. Ellerine sağlık
Fıstıklı pide yapıyorlar oda harika oluyorAyyy harika olur ,bayilirim Antepli her şeye
Sağolasın cancağzımAfiyet olsun cancagizim