- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
TabikiTüy gibi hafifsin oysaki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TabikiTüy gibi hafifsin oysaki
Vazgeç gülüm bu sevdadanBir plan daha yaptım. Şimdi Nevreste lerin evine yardımcı gibi sızacağım pc nin olduğu odanın temizliğini üstleneceğim, pc ye girip fotoları yok edeceğim tek kendiminki bir de 2 kişininkini daha bırakacağım. Yarın sadece 3 ümüzün fotoları oylamaya açılacak nasılımmm
Evva kadar daş düşsün başına demiycem yoksa pert olursun
Vazgec bu sevdadanBir plan daha yaptım. Şimdi Nevreste lerin evine yardımcı gibi sızacağım pc nin olduğu odanın temizliğini üstleneceğim, pc ye girip fotoları yok edeceğim tek kendiminki bir de 2 kişininkini daha bırakacağım. Yarın sadece 3 ümüzün fotoları oylamaya açılacak nasılımmm
Yaa ben kazanmayı değil kazanma ihtimalleri üzerine plan yapmayı sevgim gülümmVazgeç gülüm bu sevdadan
Zorla istiyor fülüzüm
Neden yaaa bu seferki plan daha mantıklı bence şimdi atlasam akşama Nevreste Deyimm yaniVazgec bu sevdadan
Valla bu hafta yamsine biseyler oldu nebilim neZorla istiyor fülüzüm
Ya işte devlet işte millet ne mutlu sonuncuyum diyeneYaa ben kazanmayı değil kazanma ihtimalleri üzerine plan yapmayı sevgim gülümm
Tamam hadi çık yola bekliyoruz iyi haberleriniNeden yaaa bu seferki plan daha mantıklı bence şimdi atlasam akşama Nevreste Deyimm yani
Depresyonda elleşmeValla bu hafta yamsine biseyler oldu nebilim ne
Azmimin sonunda mükafat olacak göreceksinizYa işte devlet işte millet ne mutlu sonuncuyum diyene
Tamam var mi bi isteğiniz oralardan Nevreste yi öpeyim mi yerinizeTamam hadi çık yola bekliyoruz iyi haberlerini
İnşallah canım olucakAzmimin sonunda mükafat olacak göreceksiniz
Tamam var mi bi isteğiniz oralardan Nevreste yi öpeyim mi yerinize
yaaaa evva yaaDepresyonda elleşme
Öppppp öppppp öppppAzmimin sonunda mükafat olacak göreceksiniz
Tamam var mi bi isteğiniz oralardan Nevreste yi öpeyim mi yerinize
Bu doğruyaaaa evva yaa
Antepini yemeyince boyle oldu bu kizBu doğru
Ona antep bile fayda etmez bu ayAntepini yemeyince boyle oldu bu kiz
Etmez valla baksana gozleri belerip duruyo bu ayOna antep bile fayda etmez bu ay
Allah şifa versin zorEtmez valla baksana gozleri belerip duruyo bu ay