- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.778
Takma değil implanttır oDişlerin takma degilmiydi sen dedin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takma değil implanttır oDişlerin takma degilmiydi sen dedin
Dolgum bile yokTakma değil implanttır o
Yüzü gibi gönlü de güzel belli ben hissediyorumSen resimdeki mi sandın Resimdekinden de daha güzel
Efendim yavrum canımsınHabibtem fıstığım
Yemin etYüzü gibi gönlü de güzel belli ben hissediyorum
Teşekkür ederimYüzü gibi gönlü de güzel belli ben hissediyorum
Yemin ederimYemin et
Sende benimEfendim yavrum canımsın
Şaka yapıyorlar ciddiye almaYemin ederim
Efendim yavrum canımsın
Anaaaa iltafatlara bakSende benim
NaynnnBlue_Peri beğeni yapıp durma gel de gönlüm şenlensin
Yalan değil ondan yemin ettim gerçekten insan hissediyor NevresteŞaka yapıyorlar ciddiye alma
Nevoş birtanedirYalan değil ondan yemin ettim gerçekten insan hissediyor Nevreste
işte boyle yaprım ben zaten yakın zamanda gazozda vermedın benım verdıgımdende içmedin bı haller var sendeTamam ya kursagımda bıraktın
Bizim 1 yıllık maliyetli olur Nevreste,haftada 2 büyük paket alıyorum ben eve Pınar Beyaz. Önceden eşim onsuz kahvaltı yapmıyordu,şimdi cocuklarda seviyorHadi bakalım neler gelecek çok merak ediyorumBoşa demedim katılmayın göreyim
Teşekkür ederim canımYalan değil ondan yemin ettim gerçekten insan hissediyor Nevreste
O zaman bir sofrada sen kur canımŞans belki olurBizim 1 yıllık maliyetli olur Nevreste,haftada 2 büyük paket alıyorum ben eve Pınar Beyaz. Önceden eşim onsuz kahvaltı yapmıyordu,şimdi cocuklarda seviyor
Aslında kazansam epey tasarruf ederim ben