- 29 Ekim 2012
- 22.762
- 57.978
- 36
Tamam ya kursagımda bıraktınbul yeni ceylanlarınıda rahatla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam ya kursagımda bıraktınbul yeni ceylanlarınıda rahatla
Özelden sofranızı bekliyorumBende varım dostlaaarr
Kim tükürdüBenim yüzüme az önce biri tükürdüydü burdan ya Rabbi şükür dedim ama evden çıkmadan evvel ben makyaj yaptıydım tükürük gelince yüzümü sildim gözümün birini bir güzel ovşaladım eşim geldi dedi bu ne hal sonra ben gittim ıslak mendille gözümün birini sildim eşim dedi şimdi aynaya bi bak kendine tahmin edersiniz tip nasıl olmuştur
Az önce muhabbet oldu ya maşallah de tükür falan dedik ya NevrestecimKim tükürdü
Bende durumu bir anlasamKim tükürdü
Tamam o zamanAz önce muhabbet oldu ya maşallah de tükür falan dedik ya Nevrestecim
Nevreste cok yaşlı unutuyorAz önce muhabbet oldu ya maşallah de tükür falan dedik ya Nevrestecim
Hadi ordan sensin yaşlıNevreste cok yaşlı unutuyor
Ben tukurmustumBenim yüzüme az önce biri tükürdüydü burdan ya Rabbi şükür dedim ama evden çıkmadan evvel ben makyaj yaptıydım tükürük gelince yüzümü sildim gözümün birini bir güzel ovşaladım eşim geldi dedi bu ne hal sonra ben gittim ıslak mendille gözümün birini sildim eşim dedi şimdi aynaya bi bak kendine tahmin edersiniz tip nasıl olmuştur
Dişlerin takma degilmiydi sen dedinHadi ordan sensin yaşlı
Neresi yaşlı kız resimde gayet fıstık sensin yaşlıNevreste cok yaşlı unutuyor
Kız covid var polis falan gelir sonraBen tukurmustum
Sus karıştırma oralarıDişlerin takma degilmiydi sen dedin
Şifalı şifalıKız covid var polis falan gelir sonra
O ben değilimNeresi yaşlı kız resimde gayet fıstık sensin yaşlı
Sen resimdeki mi sandın Resimdekinden de daha güzelNeresi yaşlı kız resimde gayet fıstık sensin yaşlı
Habibtem fıstığımSen resimdeki mi sandın Resimdekinden de daha güzel