Ahahaha bi sesin kesildi zaaar seninBen sana günaydın yazıp uyudum azdaha
Gönaydın
Günaydın
Günaydın hayırlı cumalar canlar ❤
Günaydın bir tutam gençlikgünaydın gençler
Rüyalar uzerine rüyalar gördümAhahaha bi sesin kesildi zaaar senin
İnsanın kafası karısıyor o zamanda yaRüyalar uzerine rüyalar gördüm
Goruyomusun bari ben bazen görüyorum aynı yerdenİnsanın kafası karısıyor o zamanda yabende bazen ruya görürken uyandıysam devamını gırebilmek için uyumaya calısıyorum tekrar
Ayilmaya calisiveriyoz beaaa sanada günaydın olsun mutlu an olsunGünaaaaydınnnnnnnnnn
Naaaapıpduruveriiisiiniiizzz bee yaa kızanlaaaar
Amaann bee yaa eeerr zamannn ayılmak derdindesiniz siz deee akşam yatmak bilmezsiniz sabah galkmak bilmezzsiniizz nolupduruvereceekk bu haliniz sizinnnAyilmaya calisiveriyoz beaaa sanada günaydın olsun mutlu an olsun
Ben daha hiç goremedim perim genelde peşinden rüya göremiyorumGoruyomusun bari ben bazen görüyorum aynı yerden
Teşekkür ederim Peri hanım bilmukabele efendimAyilmaya calisiveriyoz beaaa sanada günaydın olsun mutlu an olsun
Uuu wonder hosgeldinAmaann bee yaa eeerr zamannn ayılmak derdindesiniz siz deee akşam yatmak bilmezsiniz sabah galkmak bilmezzsiniizz nolupduruvereceekk bu haliniz sizinnn
O zaman sıradaki şarkı sana gelsin güzel kızBen daha hiç goremedim perim genelde peşinden rüya göremiyorum
Yaaa sabah sabah jestini yerimmO zaman sıradaki şarkı sana gelsin güzel kız
Fettah Can- Rüyalar
Ne diyon beaaa içine annem mi gacıverdi napiverelim hayat gece baslayiveriyoo gariAmaann bee yaa eeerr zamannn ayılmak derdindesiniz siz deee akşam yatmak bilmezsiniz sabah galkmak bilmezzsiniizz nolupduruvereceekk bu haliniz sizinnn
Oş buldum be yaaaUuu wonder hosgeldin
Tekirdağ’da okudum ben h ler hiç yoktu anılarımı canlandırdın üsmen agaOş buldum be yaaa
Ben yaşlıyamm gurbann hayat sabah başlıyor biyeeNe diyon beaaa içine annem mi gacıverdi napiverelim hayat gece baslayiveriyoo garisen nörüp duruverin de hele
Yaa merak ediyorum oraları benn kısmet olur inşallah gideriz bir gün, yakından incelemek istiyorum o kültürüTekirdağ’da okudum ben h ler hiç yoktu anılarımı canlandırdın üsmen aga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?