- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
HayaleeeetAmaann perim sen zaten o kiloyla insan üstü gibi bişeysin
Manyak degetttt övüyonmu gömuyonmu belli deeel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HayaleeeetAmaann perim sen zaten o kiloyla insan üstü gibi bişeysin
Kıskaniyo bence seniHayaleeeet
İnşallah cennam kilomdan önce ihtiyacım olan çok şey var belki biri olsa umrumda olmaz ❤Az sabır bakalim,neler neler olacak yakında
Sen kal yiterki yaaaaa zalımin giziiii fülüzkomYersin ama bogazinda kalirim
Kıskanıyorum evet sen kıskanmadın sankiKıskaniyo bence seni
Umudu kaybetme,dua etmeye devam. Insallah olacakİnşallah cennam kilomdan önce ihtiyacım olan çok şey var belki biri olsa umrumda olmaz ❤
Yok ya perim sen beni gömHayaleeeet
İstediğin gönlündeki herşey olur Allah'ın izni ile fıstığım benimm belki biraz sabır belki birazdaha zaman ama mutlaka olurİnşallah cennam kilomdan önce ihtiyacım olan çok şey var belki biri olsa umrumda olmaz ❤
Devam tabiki zamanı gelicek inşallah cennamUmudu kaybetme,dua etmeye devam. Insallah olacak
Süs kız deliYok ya perim sen beni göm
İnşallah perim elbet zamanını bekliyordur allah razı olsun iyiki varsınızİstediğin gönlündeki herşey olur Allah'ın izni ile fıstığım benimm belki biraz sabır belki birazdaha zaman ama mutlaka olur
Bende onun güzelliğiniKıskaniyo bence seni
Sende iyiki varsın iyiki tanımışım seni hepinizi iyiki gelmişsiniz burayaİnşallah perim elbet zamanını bekliyordur allah razı olsun iyiki varsınız
Amin canımmDevam tabiki zamanı gelicek inşallah cennam
Hayırlı geceler sosyalim nasılsın ❤Iyi geceler beybitolar
Iyiyim evvvatoşum takılıyorum, sen nasılsın bebeğimHayırlı geceler sosyalim nasılsın ❤
Allah iyilik versin bebeğim bende aynı geç geldin nettenmi yine ❤Iyiyim evvvatoşum takılıyorum, sen nasılsın bebeğim