- 24 Eylül 2018
- 98.493
- 295.054
- 698
Sen isler bitmeden baslama bence deBenim pazartesi zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen isler bitmeden baslama bence deBenim pazartesi zor
53 çok olur sana canım kardeşimden biliyorum.Nebilim abla 53 falanda olabilir olsa yani ,boy çok olmayınca zayıflık belli olmuyor pek.
Sen de kilolu durmuyorsun aslındaBen 70 de razıyım ☹
Sen nesinkiBen 70 de razıyım ☹
Yok temizliğe başladım bugün salon bitti.Dizlerim çok ağrıyor.Bitmeden başlayamam
Aynen canımSen isler bitmeden baslama bence de
Ah cennam ah
Heee tamam anladim sayi kolay gelsin dicektim biara unuttum ama cokta yormasan yavas yavasYok temizliğe başladım bugün salon bitti.Dizlerim çok ağrıyor.Bitmeden başlayamam
Aynen canım
Öyle diyorlar ama benim hissetiğim o değil almış bile olabilirim bu araSen de kilolu durmuyorsun aslında
Öylemi diyosun ozaman kalayim ya düz 50filan düz olayım en iyisi53 çok olur sana canım kardeşimden biliyorum.
Yok yok,bu virüs her şeyin sebebi gercektenÖyle diyorlar ama benim hissetiğim o değil almış bile olabilirim bu ara
Aahh ahhhhÖylemi diyosun ozaman kalayim ya düz 50filan düz olayım en iyisi
Canım kızlarla yaptık hatta eşim,oğlumda yardım etti.Ama işte eskisi kadar güçlü değilim.Ama salon tamamen bitti.Halısı,koltuğu silindi.Yarına kurursa inşaallahHeee tamam anladim sayi kolay gelsin dicektim biara unuttum ama cokta yormasan yavas yavas
En son 75 76 falandı ama yine aldım biliyorum fülüzüm ☹Sen nesinki
50 iyi canım:)Öylemi diyosun ozaman kalayim ya düz 50filan düz olayım en iyisi
Yardımcıların sagolsun ozaman kolay olurCanım kızlarla yaktık hatta eşim,oğlumda yardım etti.Ama işte eskisi kadar güçlü değilim.Ama salon tamamen bitti.Halısı,koltuğu silindi.Yarına kurursa inşaallah
Sağolasın