- 24 Eylül 2018
- 98.493
- 295.055
- 698
Bey evdeyken oturulmuyor İyiyim ben de cancagizimÇok şükür cancağzım, gavranımın üstüne oturtmasam da , turrrrup gibiyim
Sen nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bey evdeyken oturulmuyor İyiyim ben de cancagizimÇok şükür cancağzım, gavranımın üstüne oturtmasam da , turrrrup gibiyim
Sen nasılsın?
Hııı şimdi oldu ama patates diyetınıde ilk kez duyuyorum kilo verilmezmiş gibi geldi bana KukrimKukrim pattis diyetindeO yapacak sonra biz
Muhabbeti olunca bizim hanımefendinin canı pattis çekti
kukrim kukrimAma nasıl tuttum kendimi he yaptığım yemeklerden yemedim kalktım patates başladım yine bu benim için çok büyük bir başarı
Övün beni hakettim
Yok yok veriliyorHııı şimdi oldu ama patates diyetınıde ilk kez duyuyorum kilo verilmezmiş gibi geldi bana Kukrim
Bravaaaa bravaaaaAma nasıl tuttum kendimi he yaptığım yemeklerden yemedim kalktım patates başladım yine bu benim için çok büyük bir başarı
Övün beni hakettim
Ee iyimiş bende yaprım işe yarıyorsaYok yok veriliyor
Tebrikler aşkomAma nasıl tuttum kendimi he yaptığım yemeklerden yemedim kalktım patates başladım yine bu benim için çok büyük bir başarı
Övün beni hakettim
Yapan çok canımEe iyimiş bende yaprım işe yarıyorsa
İlk kez duydum cidden nevoş arastıracagımYapan çok canım
Teşekkür ederim aşkomTebrikler aşkom
Sen kac kilosunki yapcanEe iyimiş bende yaprım işe yarıyorsa
Canımsın ya bu diyeyime katkılarını unutmayacagimkukrim kukrim
Çiçekleri odama gondertiver canımBravaaaa bravaaaa
Ben 67-68 falanım kilo aldım cunküüü Evlenırken tığ gıbı insandım 52 kilo bune yaa 5 yılda sinir geldi yone kılomdanSen kac kilosunki yapcan
Kac numaraydı yanlış yere gitmesin kukrimÇiçekleri odama gondertiver canım
007Kac numaraydı yanlış yere gitmesin kukrim