Sen kur diye ben sofra kurmadım, bir aileden 1 kişi yeterBen kurayım görün siz
Ben senden güzel yaparım diye korktun değil miSen kur diye ben sofra kurmadım, bir aileden 1 kişi yeter
Sen daha eski gelinsin, daha tecrübelisinBen senden güzel yaparım diye korktun değil mi
Hadi hadi kıvırma sen beni cebinden çıkartırsınSen daha eski gelinsin, daha tecrübelisin
Ben seninle aşık atamam ki
Bilmiyordum bebeğim şimdi öğrendimAhahah aynen neden bilmiyon ki bu espiriyi sızın orda da cok kullanılır halbuki
4 hafta sürüyor canım istersen 4 ünede katılabilirsin özelden nevreste ablaya sofranın fotosunu atıyorsun sadece.
tarif olmasına gerek yok kahvaltı sofrasnıza pınar beyazıda ekleyıp fotograf cekıpNevreste ye atacaksanız yarın atarsanız bu haftaya sizi dahil eder hemen hayırlı olsun şimdiden
Tamam kızlar teşekkür ederim . Ben bir tek hafta sonu güzel kahvaltı hazırlayabiliyorum . Çekip atayım bakalimArkadaşlar yazmışlar. Tarif yok sadece Pınar beyazın bulunduğu kahvaltı sofranızın resmini özelden bana göndereceksiniz.
Sofrada Pınar beyaz kutusu mutlaka olacak.
1.hafta için Cumartesiye kadar gönderebilirsiniz.
Sofrada Pınar beyaz kutusu olmalı bunu unutmayalım:)Tamam kızlar teşekkür ederim . Ben bir tek hafta sonu güzel kahvaltı hazırlayabiliyorum . Çekip atayım bakalim
En kötü özelliğim budur, ben yerle yeksan oluyorum. Ve toplamam da kolay olmuyor nevoşBen aksine güçlenirim
Sen nasıl aslansınEn kötü özelliğim budur, ben yerle yeksan oluyorum. Ve toplamam da kolay olmuyor nevoş
Lütfen içinde yiyecek geçen mesajlar yazmayalimçilekdudaklarına yapışıp kalacam Senin aklını aklınu alıcammmm
Sofra fotosu olması şart mi?Sofrada Pınar beyaz kutusu olmalı bunu unutmayalım:)
Bende bilmiyorum valla ,bazı özellikleri tutmuyor ama burcumu çok seviyorumSen nasıl aslansın
Anteplileri götürdün tabeAma hazırlamayacağımı söylemiştim
Bende öyleyimdir zaten bende de ankastre bozukluğu varBende bilmiyorum valla ,bazı özellikleri tutmuyor ama burcumu çok seviyorumben bu yüzden anksiyete oldum galiba ya tak tak tak,sürekli kafaya tak
Şimdi gelen fotoğrafların hepsi sofra olduğu için tek tabak resmi vs...Oy alma şansınızı düşürecektir.Adaletli olması açısından sofra olursa iyi olur ama kocaman bir sofra istemiyorum.Tek kişilik bile olabilir:)Sofra fotosu olması şart mi?
Bir de foto üstüne efekt falan serbest mi diye sormuştum ama cevap alamadım:/
O sofra kurulacak ben anlamamBende bilmiyorum valla ,bazı özellikleri tutmuyor ama burcumu çok seviyorumben bu yüzden anksiyete oldum galiba ya tak tak tak,sürekli kafaya tak
Accuk yenileri izleyelim benceHadi hadi kıvırma sen beni cebinden çıkartırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?