- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Nereye geliyon acaba lokasyon biliyon mugeliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nereye geliyon acaba lokasyon biliyon mugeliyorum
Tamam haftaya o zamanBidaki yarışa diyelim şuan hazr olamam bak kaçtır diyom dilim de tüy bitecek
Ne büyük şansAman o almaz
Yaaa periş duydunmu çok dikkat cekicisinBenim kızlar bile sofrasını tanıyor
Tarzını biliyorlarYaaa periş duydunmu çok dikkat cekicisin
İnşallah bunda kazanirimda diğer hafta ne ederlerse etsinler hihhEvet evet katılın Blue_Peri yi yenersiniz inşaallah
Korktun yaniİnşallah bunda kazanirimda diğer hafta ne ederlerse etsinler hihh
Buda erken mi oldu nedrTamam haftaya o zaman
Beni buraya kim etiketli periş git ona kız sana bunu yapmicaklardi
Pınar beyaz kazanırsın bebeğin yerBuda erken mi oldu nedr
He kuzu vakum gibi hemdeYaaa periş duydunmu çok dikkat cekicisin
Tarzımız farkımızdermişimTarzını biliyorlar
Yıhhhyaaa ne korkacamKorktun yani
Haftaya o sofra gelezeeeeek gorecemm hadi bakalimmmBeni buraya kim etiketli periş git ona kız sana bunu yapmicaklardi
Seni yenecekHaftaya o sofra gelezeeeeek gorecemm hadi bakalimmm
Yenmem icin eve iki üç demet maydanoz almam lazım şöyle masaya gül yaprakları gibi serpiştirirsem tamamdırEvet evet katılın Blue_Peri yi yenersiniz inşaallah
Hadi bakalım beklentimiz yükseldi şahsen benimdonatsin masayı görelim dimi ablaSeni yenecek
Ancak yenersin çünkü maydanoz bahçesi az kalırYenmem icin eve iki üç demet maydanoz almam lazım şöyle masaya gül yaprakları gibi serpiştirirsem tamamdır
Hiç sanmıyorumÖyle olsa çoktan gelirdiHadi bakalım beklentimiz yükseldi şahsen benimdonatsin masayı görelim dimi abla
Bakyaaa bakkk koynumda anakonda beslemisim bennn vur vurrrrYenmem icin eve iki üç demet maydanoz almam lazım şöyle masaya gül yaprakları gibi serpiştirirsem tamamdır
Yok beeee yarın gidecekte beyaz alacakta yapacakta ohoooo gelirmi acep utandirirmikiHiç sanmıyorumÖyle olsa çoktan gelirdi