Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şurada iki dakikalık yolSen varyaaa usenmedin diimiii
Anaaam bu benim dişime yetmezz bırak onlara kilo yapar ben yerimHerkes alsın kalorileri paylaşalım
Eki Görüntüle 2775769
Ooo neler duyuyorum gaza mı geldin kızGel beraber kapışalım şekerim
Sağ ol cicimHayırlı olsun
Uyuyamadımİyi geceler
Ben biliyorum tanıyorum haksizmiyim dayanamıyor süslü pakizeOrtalık maydanoz dolu
Ellerine sağlık canımHerkes alsın kalorileri paylaşalım
Eki Görüntüle 2775769
Benim kızlar bile sofrasını tanıyorBen biliyorum tanıyorum haksizmiyim dayanamıyor süslü pakize
Allah iyiliğini versin yaŞurada iki dakikalık yol
Ben biliyorum tanıyorum haksizmiyim dayanamıyor süslü pakize
Koşşş bak bitiriyolarAnaaam bu benim dişime yetmezz bırak onlara kilo yapar ben yerim
Meşhur oldum resmen nekaa güzelBenim kızlar bile sofrasını tanıyor
Aman oda sıfır beden yese ne olurKoşşş bak bitiriyolar
Beraber olalım diye dedim canım ikimizde ilk defa katılacaz güzel bi anı olur ne dersinOoo neler duyuyorum gaza mı geldin kız
Teşekkürler ablacımEllerine sağlık canım
geliyorumKoşşş bak bitiriyolar
Evet evet katılın Blue_Peri yi yenersiniz inşaallahBeraber olalım diye dedim canım ikimizde ilk defa katılacaz güzel bi anı olur ne dersin
Bidaki yarışa diyelim şuan hazr olamam bak kaçtır diyom dilim de tüy bitecekBeraber olalım diye dedim canım ikimizde ilk defa katılacaz güzel bi anı olur ne dersin
Yesin belki kilo alır yiyip kilo almayanlar çok şanslı ya bizde öyle olsaydıkAman oda sıfır beden yese ne olur
Aman o almazYesin belki kilo alır yiyip kilo almayanlar çok şanslı ya bizde öyle olsaydık