- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Umarım şekercim öyle olur.Guzel haberler alırsın inşallah sekercigim
Tamam canısı sen yaz oraya gene .okudum abla. aynaların ölçüsüne bakıyorum şimdi netten. yazıcam sana da ölçüleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım şekercim öyle olur.Guzel haberler alırsın inşallah sekercigim
Tamam canısı sen yaz oraya gene .okudum abla. aynaların ölçüsüne bakıyorum şimdi netten. yazıcam sana da ölçüleri
Umarım şekercim öyle olur.
Tamam canısı sen yaz oraya gene .
masa duvara dayalı bebito ultra sürrealist çiziyorum ben hatta postmodernle karışıkalsem masa duvarda mı duruyor bakıyorum o koltuk mu ne diye bir saattir. Beynimi yaktın
Ben hergün öyle uyuyorumNe sofrası gece 3te uyudular
Kahvaltıyı kim hazırlayacakÇocuklar aç açSabah artık 14 kalkarsın
Beyaz nerede
Ooo hemde hemşeriyizBen geç kahvaltı yapanlardanim azicik oglen kahvaltisi tadinda olsun bende heyecanlandim hemserim (malatya)
Çok geçmiş olsun ablacımGünaydınlar hanımlar,dün aniden çıktım gene,valide evde düşmüş alın şişmiş bankaya gitmiş bide aldık hastaneye götürdük hemen.
Neyse bişryi yok elinde ezilme olmuş,alnıda morarmaya başladı yüzedoğru indi.
Yarında hastane randevusu var öğlen 2'de eşimle götürcez midede fıtık çıkmış bu seferde,vukuat çıktımı bilin ki ben yokum burada
Hayırlı günler Feriya hanım dizideki karakter geldi aklıma sen böyle yazıncaHayırlı günler herkese
Kimse yokHadi bakalım buraya gelin
DiziHayırlı günler Feriya hanım dizideki karakter geldi aklıma sen böyle yazınca
Biz kimse değil miyizKimse yok