- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Labne degil,Pinar Beyaz
Yoo labne de beyaz, kim demiş labne beyaz değil diyeLabne değil zaten beyaz
Çıta çok yüksek zaten sen zorlanırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Labne degil,Pinar Beyaz
Yoo labne de beyaz, kim demiş labne beyaz değil diyeLabne değil zaten beyaz
Çıta çok yüksek zaten sen zorlanırsın
Mübarekler durmaz abla durmazlar sonra olan kendilerine oluyo iste bak
Çok geçmiş olsun ablacım
Çok geçmiş olsun ablaya üst üste
Teşekkrler hanımlar sağolun,dün eşimde bende çok kızdık söylemedik tabi bu kadarını.Çok geçmiş olsun abla
Hoşbuldum da görmeyeli huyun değişmiş, Nuri Emmime benzemişsinKimlee gelmiş kimlerrrr hoşgeldin
İnşallah mühim bişey değildir abla kendinede sizede yazık.Teşekkrler hanımlar sağolun,dün eşimde bende çok kızdık söylemedik tabi bu kadarını.
Bilekte ezilme olmuş buna şükür dedi doktorda,yarın randevusu var ameliyata tamam derse fıtık alıncak bakalım.İnşallah mühim bişey değildir abla kendinede sizede yazık.
Çok geçmiş olsun ablacım. Aksilik gelince hep üst üste geliyor.Günaydınlar hanımlar,dün aniden çıktım gene,valide evde düşmüş alın şişmiş bankaya gitmiş bide aldık hastaneye götürdük hemen.
Neyse bişryi yok elinde ezilme olmuş,alnıda morarmaya başladı yüzedoğru indi.
Yarında hastane randevusu var öğlen 2'de eşimle götürcez midede fıtık çıkmış bu seferde,vukuat çıktımı bilin ki ben yokum burada
MantiklıYoo labne de beyaz, kim demiş labne beyaz değil diye
Cok gecmis olsunGünaydınlar hanımlar,dün aniden çıktım gene,valide evde düşmüş alın şişmiş bankaya gitmiş bide aldık hastaneye götürdük hemen.
Neyse bişryi yok elinde ezilme olmuş,alnıda morarmaya başladı yüzedoğru indi.
Yarında hastane randevusu var öğlen 2'de eşimle götürcez midede fıtık çıkmış bu seferde,vukuat çıktımı bilin ki ben yokum burada
Kalbimiz ve midemizde
Çok sağol mavişim sağol,uslu durmuyor maalesef.Çok geçmiş olsun ablacım. Aksilik gelince hep üst üste geliyor.
Çok sağol şekercim.Cok gecmis olsun
Sen de sağol sekercigim. Sen nasılsın?Çok sağol mavişim sağol,uslu durmuyor maalesef.
Çok sağol şekercim.
Ben nasıl olayım dün yoruldum artık sinir yordu beni resmen.Sen de sağol sekercigim. Sen nasılsın?
Kolay değil,haklisinBen nasıl olayım dün yoruldum artık sinir yordu beni resmen.
Şükür ucuz atlatmışsınız abla oda geçer inşallah ❤Bilekte ezilme olmuş buna şükür dedi doktorda,yarın randevusu var ameliyata tamam derse fıtık alıncak bakalım.
Aynen sıkıntı işteKolay değil,haklisin
Ben verdim okumadın mı hala.Jenna16 profilime bakıp bana akıl verir misin aşkısı?
Geçecek zaten de sıkıntı işte.Şükür ucuz atlatmışsınız abla oda geçer inşallah ❤
Tamam askisi,geleyimJenna16 profilime bakıp bana akıl verir misin aşkısı?
Guzel haberler alırsın inşallah sekercigimAynen sıkıntı işte
Ben verdim okumadın mı hala.
Geçecek zaten de sıkıntı işte.
okudum abla. aynaların ölçüsüne bakıyorum şimdi netten. yazıcam sana da ölçüleriAynen sıkıntı işte
Ben verdim okumadın mı hala.
Geçecek zaten de sıkıntı işte.