- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Çokmu cennam anca yetiyor tüm gün teldeyim benimki boşuna bana internet arsızı demiyorhisse mi verdiler sana ,naptilar ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çokmu cennam anca yetiyor tüm gün teldeyim benimki boşuna bana internet arsızı demiyorhisse mi verdiler sana ,naptilar ?
Çok çektim o alınanlardanÜstüne alinana dersin
Ama ne yapalımYapacak bir şey yokÇokmu cennam anca yetiyor tüm gün teldeyim benimki boşuna bana internet arsızı demiyor
Yani,ev ve cep dahil gibi,normal aslında:)Evde WiFi olsa ,eve de ödenen cokÇokmu cennam anca yetiyor tüm gün teldeyim benimki boşuna bana internet arsızı demiyor
HiçAma ne yapalımYapacak bir şey yok
HiçAma ne yapalımYapacak bir şey yok
Cingiraklilar miÇok çektim o alınanlardan
Hiç
Cingiraklilar mi
Abla cidden yetmiyor yani burda takılınca hiç yetmemeye başladı bi ara kendimi sorguladımAma ne yapalımYapacak bir şey yok
Sırtımdaki bıçakların sahipleriHiç
Cingiraklilar mi
Ev yok sadece cep canım wifi bağlatmadı çünkü çok uğraştı çekmiyordu falan bide kiradayız asla uğraşamam dediYani,ev ve cep dahil gibi,normal aslında:)Evde WiFi olsa ,eve de ödenen cok
Bizim wifi var.Telefonlarda benim önce 8 gb vardı.Buraya taşınınca düşürdük.Annemde,kvde,elti,görümce, kardeşim herkesde wifi varGerek duymadık.Fatura yarıya indiAma eşimin hala 8 gbAncak yetiyorAbla cidden yetmiyor yani burda takılınca hiç yetmemeye başladı bi ara kendimi sorguladım
Nerde burada mı, şartlarımı söyleyim deynepnaz sultan kurallarım bilsinler, sonra katılmadım diye kırılmasınlarÇağır sor istersen
Yetiyorsa wifiye gerek yokEv yok sadece cep canım wifi bağlatmadı çünkü çok uğraştı çekmiyordu falan bide kiradayız asla uğraşamam dedi
Bence sen firmanın ofisine gitNerde burada mı, şartlarımı söyleyim deynepnaz sultan kurallarım bilsinler, sonra katılmadım diye kırılmasınlar
O bicaklar bir gün kendilerine doner askoSırtımdaki bıçakların sahipleri
Ya aslında uzun zamandır kimse ile sorunum yokBir muhattapta yok
Allah ıslah etsinO bicaklar bir gün kendilerine doner asko
Ben mi onların ayağına gideceğimBence sen firmanın ofisine git
Eve de ödense yazmıştım,cikmamisEv yok sadece cep canım wifi bağlatmadı çünkü çok uğraştı çekmiyordu falan bide kiradayız asla uğraşamam dedi
Amin canımAllah ıslah etsin