Paxil kullan var m ?

aleyna72

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
520
2
96
52
Antalya
slm aranızda PAXİL kullan varmı ? var ise ne zamandır kullanıyorsunuz ve bi faydasını gördünüzmü artı ne gibi yan etkıleri oluyor. dr bana verdi yeni basladım .sizlerinde fikirleri almak istiyorum. tskler

slm, ben yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum. tabi doktor tavsiyesiyle başladım ben de. ilk hafta sürekli uyuttu, ama doktor kesinlikle bırakma dedi. sonra o uyku hali geçti ve şimdi çok memnunum. depresyon teşhisi koymuştu bana, fiziksel olarak hissettiğim ama anlamlandıramadığım pek çok semptomun depresyona bağlı olduğunu fark ettim. hepsi geçti. uykularım düzene girdi. başka bir yan etkisi yok. en az 6 ay kullanmazsanız rahatsızlığınızın tekrarlama riski çok yüksek. bir de her gün aynı saatte içmek önemli. geçmiş olsun, sevgiler.

tskler yorum için.ewet 6 ay kullanmak gerekiyormuş.....hergun aynı ssat bak ola dıkkat etmiyordum .,ii oldu yazdıgınız allahım hepimize sifa versin

Yenı basladım bende Şımdılık bır degıŞıklık yok . Bıraz devam ederım saolun yorumlar ıÇın

ben 1 sene kullandım.bana ilk p.atak teşhisi konduğunda paxil ile başlamıştık.çok faydasını gördüm ben.inş sende görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…