2 aydır 15 mg kullanıyorum
Sizce ne yapayım
Ama 2 senedir kullanıyorum ve birden bırakmadımSakın bırakmayın 40 mg kullanıyordum 3 ay öncesine kadar. Bir anda bıraktım her şey başa döndü nefret ettim kendimden ve hayattan. Şimdi 100 mg ile devam ediyorum başka bir ilaçla, doktorum böyle yaparak bütün tedaviyi tekrar başa sardığımı söyledi. Ama paxera candır, bana çok kilo aldırdığı için bırakmıştım cahillik işte. Şimdi o kiloları verdim ama paxeradaki mutluluk var mı derseniz bilmiyorum. Henüz yeni ilacıma alışma sürecindeyim ama bir daha ölsem öyle bırakırım ancak.
Bugün doktorumu aradım ilaç la ilgili yok dedi 15 mg biraz daha devam et sonra 10 mg düşür daha sonra 5 mg düşür dedi birşeye üzülmüşsün dedi o yüzden olmuş15 mg ile devam ederken bu sıkıntıları yaşıyorsanız, tedaviniz tamamlanmadan bırakmaya çalışıyor olabilirsiniz. Ya da farkında değilsiniz, ama bırakıyor olmak sizi kaygılandırdı. Doktorunuzla iletişime geçmenizi öneririm. Belki gerçekten bırakmaya hazırsınız ama bir uzmandan duymaya ihtiyacınız var, belki de ilaç - doz ayarlaması yapılması gerekiyor.
İlaç kullanırkende bu gibi durumları yaşayabilirsin dedi şuan gayet iyimAma 2 senedir kullanıyorum ve birden bırakmadım
Bugün doktorumu aradım ilaç la ilgili yok dedi 15 mg biraz daha devam et sonra 10 mg düşür daha sonra 5 mg düşür dedi birşeye üzülmüşsün dedi o yüzden olmuş
Aynen çok rahatladımHarika... Doktorunuzla iletişime geçmek en doğru karar olmuş. İçiniz de rahat etmiştir. :))
Biraz hızlı bırakmışsınız sankiCok düzenli kullandım 1 yıl dolmak üzere daha sonrasında son 2 haftadır 1gün içtim 2 gün içmedim...3.gün kafam karışık gibi adlandıramadıgım bir etkisi oldu sanki arada beynim birşeylerle ugrasırken frene basıyor voltaj düşüyor gibi başa sarmaya korktum düzenden şaşmamak lazım şuara bol enerjiye ihtiyacım var
Kaç mg kullanıyordunuz??Biraz hızlı bırakmışsınız sanki
30mg kullanıyordum amacım bırakmak değildi aslında aksattım üşendimKaç mg kullanıyordunuz??
Aman dikkat edin bırakmayın birden bende 20 mg devam ediyorum30mg kullanıyordum amacım bırakmak değildi aslında aksattım üşendim
Evet dikkat etmek gerekiyor devam ederken hersey yolunda sizinde öyledir umarımAman dikkat edin bırakmayın birden bende 20 mg devam ediyorum
Bırakmak çok ama çok sorunlu olmuştu benim. Beyinde elektrik çarpması hissediyordum. İşkence gibiydi. 2-3 hafta sabredin sonra tamamen geçti ve tedavim yanıma kar kaldı. Yine olsa yine kullanırdım artık sosyal fobim yok tamamen geçti paxera candırPaxera 20 mg kullanıp bırakanlar sıkıntı yaşadınız mı ??
Benim kafa bulanıklığı tarzında gerçekleşti konstre olamıyorum Bi ağırlık hissediyordum gerektiği sekizde bırakılmalı bencede ben son zamanlarda aksattığım için olmuştu.Bırakmak çok ama çok sorunlu olmuştu benim. Beyinde elektrik çarpması hissediyordum. İşkence gibiydi. 2-3 hafta sabredin sonra tamamen geçti ve tedavim yanıma kar kaldı. Yine olsa yine kullanırdım artık sosyal fobim yok tamamen geçti paxera candırsadece bırakırken biraz sancılı oluyor, eğer tekrar başlamayacaksanız tedavi olduysanız bırakmaya hazırsanız doktor kontrolünde bırakmanızı tavsiye ederim
Ben 40 mg kullanıyorum bırakmaktanda korkuyorum
Yok böyle bi etki olmadıBenim kafa bulanıklığı tarzında gerçekleşti konstre olamıyorum Bi ağırlık hissediyordum gerektiği sekizde bırakılmalı bencede ben son zamanlarda aksattığım için olmuştu.
Biraz daha kullanacağım benimde sosyal fobime çok iyi geldi kilo aldım ihtiyacım vardı .
Buarada rüyalar cok canlı ve gerçekçi oluyor bende dizi film gibi fantastik bilim kurgu dram unutamayacağım rüyalar gördüğüm çok oldu sizde böyle bir etkisi oldumu
Bırakmayı düşünmüyorum açıkçasıBırakmak çok ama çok sorunlu olmuştu benim. Beyinde elektrik çarpması hissediyordum. İşkence gibiydi. 2-3 hafta sabredin sonra tamamen geçti ve tedavim yanıma kar kaldı. Yine olsa yine kullanırdım artık sosyal fobim yok tamamen geçti paxera candırsadece bırakırken biraz sancılı oluyor, eğer tekrar başlamayacaksanız tedavi olduysanız bırakmaya hazırsanız doktor kontrolünde bırakmanızı tavsiye ederim
Hala paxera kullanıyor musunuz8 yıldır Paxera,Lustral kullanan biri olarak söylüyorum. paxera cok iyi bir ilaç, beyine mutluluk hormonu veriyor, iştahı açıyor, fakat dediğim gibi iştahı cok açıyor, kilo aldırıyor. Bıraktığımda ise İLAC YOKSUNLUĞU yaşadım. İLAÇ YOKSUNLUĞU cok kötü birseysürekli ağlama krizleri, sabahlari uyanınca aşırı mutsuzluk, insanlara kolayca kızmak sinirlenmek
Paxera fazla kilo aldırdığı için Venegis Xr ye geçirdi doktorum. Yani Efexor un muadiliHala paxera kullanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?