Paxera 20 mg bırakanlar sıkıntı yaşadınız mı ?

2 aydır 15 mg kullanıyorum

Sizce ne yapayım
Ama 2 senedir kullanıyorum ve birden bırakmadım
Bugün doktorumu aradım ilaç la ilgili yok dedi 15 mg biraz daha devam et sonra 10 mg düşür daha sonra 5 mg düşür dedi birşeye üzülmüşsün dedi o yüzden olmuş

İlaç kullanırkende bu gibi durumları yaşayabilirsin dedi şuan gayet iyim

Cok düzenli kullandım 1 yıl dolmak üzere daha sonrasında son 2 haftadır 1gün içtim 2 gün içmedim...3.gün kafam karışık gibi adlandıramadıgım bir etkisi oldu sanki arada beynim birşeylerle ugrasırken frene basıyor voltaj düşüyor gibi başa sarmaya korktum düzenden şaşmamak lazım şuara bol enerjiye ihtiyacım var

Biraz hızlı bırakmışsınız sanki

Paxera 20 mg kullanıp bırakanlar sıkıntı yaşadınız mı ??
Bırakmak çok ama çok sorunlu olmuştu benim. Beyinde elektrik çarpması hissediyordum. İşkence gibiydi. 2-3 hafta sabredin sonra tamamen geçti ve tedavim yanıma kar kaldı. Yine olsa yine kullanırdım artık sosyal fobim yok tamamen geçti paxera candır sadece bırakırken biraz sancılı oluyor, eğer tekrar başlamayacaksanız tedavi olduysanız bırakmaya hazırsanız doktor kontrolünde bırakmanızı tavsiye ederim

Benim kafa bulanıklığı tarzında gerçekleşti konstre olamıyorum Bi ağırlık hissediyordum gerektiği sekizde bırakılmalı bencede ben son zamanlarda aksattığım için olmuştu.
Biraz daha kullanacağım benimde sosyal fobime çok iyi geldi kilo aldım ihtiyacım vardı .

Buarada rüyalar cok canlı ve gerçekçi oluyor bende dizi film gibi fantastik bilim kurgu dram unutamayacağım rüyalar gördüğüm çok oldu sizde böyle bir etkisi oldumu

Ben 40 mg kullanıyorum bırakmaktanda korkuyorum

8 yıldır Paxera,Lustral kullanan biri olarak söylüyorum. paxera cok iyi bir ilaç, beyine mutluluk hormonu veriyor, iştahı açıyor, fakat dediğim gibi iştahı cok açıyor, kilo aldırıyor. Bıraktığımda ise İLAC YOKSUNLUĞU yaşadım. İLAÇ YOKSUNLUĞU cok kötü birsey sürekli ağlama krizleri, sabahlari uyanınca aşırı mutsuzluk, insanlara kolayca kızmak sinirlenmek

Yok böyle bi etki olmadı

Bırakmayı düşünmüyorum açıkçası

Hala paxera kullanıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…