Paxera 20 mg bırakanlar sıkıntı yaşadınız mı ?

Geçen gün babamda kaldık 2gün evde kaldı ilacım genelde aksamları alırım 2 aksam almadım ertesi gün yemege dışarı cıktık güzel bir kız vardı dileniyordu biz yemek yerken ben neden hayat böyle diye gözlerim doldu eşim sakin gene saçmalıyorsun ilacı aldık tekrardan eczaneden almadığım zaman isyan derin üzüntü agaca böceğe kuşa aşırı duygusallık baş gösteriyor birazda hassasiyet yapımda var ama ilaç gün yüzüne cıkarıyor sanırım ben uzun yıllar kullanacağım bunu artık zaten tedavinin amacı bu hassasiyetten ve sosyal fobıden kurtulmaktı

Heleki derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki kız o günlerde beni Bi aglama krizine soktu böyle bir dünyada yaşamak gercekten psikolojisi cok zor algıda secıcılık mutlaka gorur duyar hissederim bi olumsuzluk olduğunda,Bi ara sosyal med kapattım ilacı ilk kullanmaya basladıgımda kimseyi arayıp sormadım şuan iyiyim normal kullanmaya devam ediyorum ne diyim çare paxera

Paxera 20 mg kullanıp bırakanlar sıkıntı yaşadınız mı ??
Her antidepresanı bırakma sürecinde yoksunluk sendromu denilen işkence gibi durumlarla karşılaşılır ve bunlar bazeb birkaç hafta bazeb birkaç ay içinde yavaşça kaybolurlar. Paxera 20mg ne kadar zamandır kullanıyorsunuz bu önemli. Ne kadar uzun süre kullandıysanız çekilme reaksiyonları da o kadar zor ve rahatsız edici olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…