Paxera 20 mg bırakanlar sıkıntı yaşadınız mı ?

Kac mg kullandığımı hatırlamıyorum ama ben bırakınca hiç sıkıntı yaşamadım, üstünden 12 sene geçti, problemim de tekrarlamadi, şükür.
İnşallah sen de kolayca atlatırsın, her neyse sebebi

Sizin adınıza çok sevindim umarım bende yaşamam

Birakma sureci zor olabilir duygusal olarak kotu hissedebilirsin ama gecer :) ilac degisikligimi tamamen mi birakiyorsun

Merhaba sizin şikayetleriniz neydi ve ilk kaç mg başladınız ne kadar sonra etki etti

ben paxera değilde paxil kullandım onun eşdeğeri. Hiçbir sıkıntı yaşamamıştım

Ben önce 50 mg sonra 100 mg kullandım ve bıraktığında da doktorumdan uzakta kaldığım için ona soramadan kendim öylece bıraktım. Hiç bir şey yaşamadım.

Merhaba,
Öncelikle ilacınızı doktorunuzla konuşmadan bırakmamanızı öneririm. Doktorunuzla konuştuğunuzda size gerekli bilgiyi verir. Ama, antidepresanlar direkt bırakılırsa yoksunluk yaşarsınız. Bu nedenle, dozu azaltarak bırakmak gerekir. Tamamen bıraktığınızda, çok hafif etkileri olabilir. Ama korktuğunuz gibi bir süreçten geçmezsiniz.

Şuan 15 mg sonra 10 mg herhangi bi sıkıntı yaşamadım şuana kadar

2 aydır 15 mg içiyorum dün ve bugün çok kötü oldum nefes açlığı ensemde ve göğüsümde yanma be sıkıntı tekrar 20 mg kullanıcam malesef

2 aydır 15 mg içiyorum dün ve bugün çok kötü oldum nefes açlığı ensemde ve göğüsümde yanma be sıkıntı tekrar 20 mg kullanıcam malesef
Dün ve bugün de 15 mg ile mi devam ettiniz, dozu düşürdünüz mü? (Ya da tamamen mi bıraktınız? ) Eğer 15 mg ile devam ettiyseniz, ya da 10 mg'a düştüyseniz, bu kadar etkilenmiş olmanız çok anlamlı değil. Psikolojik olma ihtimali daha yüksek gibi.

Tamamen bırakmadım 15 mg devam ediyorum 2,5 yıldır kullanıyorum hiç bi sıkıntı yaşamadım şimdi mg düşürdüğüm için acaba mı diyorum

15 mg ile devam ederken bu sıkıntıları yaşıyorsanız, tedaviniz tamamlanmadan bırakmaya çalışıyor olabilirsiniz. Ya da farkında değilsiniz, ama bırakıyor olmak sizi kaygılandırdı. Doktorunuzla iletişime geçmenizi öneririm. Belki gerçekten bırakmaya hazırsınız ama bir uzmandan duymaya ihtiyacınız var, belki de ilaç - doz ayarlaması yapılması gerekiyor.

2 aydır 15 mg kullanıyorum
Sizce ne yapayım

Sakın bırakmayın 40 mg kullanıyordum 3 ay öncesine kadar. Bir anda bıraktım her şey başa döndü nefret ettim kendimden ve hayattan. Şimdi 100 mg ile devam ediyorum başka bir ilaçla, doktorum böyle yaparak bütün tedaviyi tekrar başa sardığımı söyledi. Ama paxera candır, bana çok kilo aldırdığı için bırakmıştım cahillik işte. Şimdi o kiloları verdim ama paxeradaki mutluluk var mı derseniz bilmiyorum. Henüz yeni ilacıma alışma sürecindeyim ama bir daha ölsem öyle bırakırım ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…